Pošta će efikasno obaviti posao sa vaučerima za odmor u Srbiji!

Korisnik na šalteru pošte treba da podnese prijavu koja je objavljena na internet sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija

  • 1

Pošta Srbije će profesionalno, efikasno, kvalitetno i u korist građana obaviti posao prijave za vaučere koji se mogu koristiti za subvencionisanje smeštaja u domaćim ugostiteljskim objektima, poručio je danas direktor Pošta Srbije Milan Krkobabić.

EKSKLUZIVNI SPISAK: Ovo su sva mesta na kojima možete da LETUJETE U SRBIJI sa vaučerom od 5.000!

- Ovaj posao od državnog značaja Pošta Srbije dočekuje spremno - organizaciono, tehničko-tehnološki i kadrovski, garantujući uspešnu realizaciju, u šta su građani već imali priliku da se uvere tokom velikih projekata kakvi su bili podela besplatnih akcija, restitucija, digitalizacija - rekao je Krkobabić Tanjugu.

POŠTA KREĆE U OFANZIVU: Kreću usluge fiksne telefonije, menjačnice, osiguranje!

On je podsetio da se za dobijanje vaučera od 5.000 dinara za odmor u Srbiji zaitneresovani građani mogu prijaviti na šalterima pošta od 6. do 15. jula.

SRBI LETUJTE U SRBIJI: Evo šta vam je potrebno da dobijete 5.000 dinara za vaš ODMOR IZ SNOVA!

- Prijavljivanje će biti moguće u svim korporativnim poštama u Srbiji, tako da ne očekujemo gužve - rekao je Krkobabić.

Foto: Promo Foto: Promo

Korisnik na šalteru pošte treba da podnese prijavu koja je objavljena na internet sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Uz prijavu se obavezno podnosi i fotokopija lične karte, potvrda o izvršenoj rezervaciji i to e-mail ili dopis ugostiteljskog objekta sa obaveznim datumom, periodom rezervacije, kao i odgovarajuća potvrda o sticanju prava po nekom od kriterijuma za dodelu vaučera, rekao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima nakon podnošenja prijave zadatak pošte je da sve prijave dostavi Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, a korisnicima koji po kriterijumima ministarstva budu ispunili uslove za letovanje sa popustom, putem pošte biće dostavljeni personalizovani vaučeri preporučenom pošiljkom.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je danas konačnu listu od 243 ugostiteljska objekta Srbiji u kojima se mogu rezervisati odmori uz korišćenje vaučera.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. jul 2015 | 17:56

    Trebalo je malo pojednostaviti proceduru za podnosenje prijave za vaucere kako bi penzionerima i ljudima koji slabije barataju racunarom bilo lakse da sve to obave. Ko god moze, neka iskoristi. Vratio sam se juce sa Borskog jezera, bilo je sjajno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA