Evo za koliko para možete da dobijete GRČKO DRŽAVLJANSTVO!

Najveće interesovanje pokazuju Kinezi, a ni Rusi ne zaostaju mnogo za njima. Trojku lidera najaktivnijih kupaca zaključuju Bugari i Srbi, navodi Obšćaja gazeta

  • 13

Strani državljani, među kojima i Srbi, su na vest o mogućem bankrotu Grčke, počeli aktivno da kupuju nekretnine u toj zemlji. Poslednjih meseci klijenti traže nekretnine od 250.000 do milion evra, na osnovu kojih mogu da dobiju grčko državljanstvo.

Najveće interesovanje pokazuju Kinezi, a ni Rusi ne zaostaju mnogo za njima. Trojku lidera najaktivnijih kupaca zaključuju Bugari i Srbi, navodi Obšćaja gazeta.

DOBRO DOŠLI U GRČKU: Ukoliko kupite neku nekretninu, dobijate DRŽAVLJANSTVO!

Nekretnine u Grčkoj bi mogle da padnu još 30 odsto u slučaju bankrota. A ako zemlja izađe iz Evropske unije to će dodatno odvratiti i Ruse, koji sve češće biraju kuće u Grčkoj zbog mogucnosti da dobiju državljanstvo, piše Gazeta.ru.

SRBI, STAN U SOLUNU ZA 10.000 EVRA: Nema laži, nema prevare, pročitajte!

Foto: Wikimedia/Fingalo, bigcheesebadges.com Foto: Wikimedia/Fingalo, bigcheesebadges.com

Prema podacima Indriksons.ru, vikendica na Atici od 90 kvadrata košta u proseku 70.000 evra, vila na Kasandri površine 70 kvadrata izađe 90.000 evra, a tradicionalna kamena vila na Jonskim ostrvima od 165 kvadrata oko 110.000 evra.

Direktor lokalne kompanije Grekdom Dimitros Papadopulos ukazuje da od deset zainteresovanih kupuje samo jedan, a ostali iznajmljuju kuće. I on je primetio da se sve češće kupovine realizuju u cilju dobijanja državljanstva, odnosno, za najmanje 250.000 evra.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    5. jul 2015 | 18:36

    Umesto da naseljavamo jug srbije mi kupujemo u Grčkoj, i posle kad šiptari nasele sve niko nam onda nije kriv, već mi sami

  • Sibin

    5. jul 2015 | 18:41

    Hahaha!250000€ za drzavljanstvo,za te pare mozes imati hiljadu takvih

  • Stranac

    5. jul 2015 | 19:47

    Ja da imam te pare odmah bi se vratio u srbiju iako sad zivim u nemackoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA