TINEJDŽERKA MONSTRUM: Šutira bolesnog starca u glavu, a njen dečko sve to SNIMA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Povodom ovog videa pojavilo se nekoliko verzija priče. Prema jednoj, tinejdžerka iz Nemačke je vodila brigu o starcu obolelom od demencije, dok je prema drugoj reč o tome da su momak i devojka provalili u kuću u kojoj živi stariji čovek i pretukli ga

  • 31

Šokantan snimak pojavio se na internetu, a na njemu se vidi kako devojka nogama udara starijeg, očigledno bolesnog čoveka.

PERVERZNI DOKTOR MANIJAK PONOVO U AKCIJI: Pogledajte kako nemilosrdno mlati svoje pacijente (VIDEO)

Povodom ovog videa pojavilo se nekoliko verzija priče. Prema jednoj, tinejdžerka iz Nemačke je vodila brigu o starcu obolelom od demencije, dok je prema drugoj reč o tome da su momak i devojka provalili u kuću u kojoj živi stariji čovek i pretukli ga.

Na snimku se vidi kako devojka šutira čoveka u glavu, a potom mu udara i šamare. Njen momak za to vreme snima batinjanje.

Na snimku se može čuti kako tinejdžerka kaže starcu "hajde vrati mi udarac", dok joj čovek odgovara da prestane.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ogorcen

    7. jul 2015 | 22:11

    ljudi moji..ovo stoji na jutjubu,to nasa deca mogu da vide svakog trenutka.posle se cudimo sto nam je omladina delikventna.i niko ne sklanja scene nasilja.pa bolesno bre .

  • Auuu

    7. jul 2015 | 22:51

    Pa toliko sam se iznervirao da mi dodje da krenem da trazim ove kretene, da im ja dam malo ovakve "terapije". Ovo je uzas!

  • Okaca

    7. jul 2015 | 22:53

    Ja stvarno ne mogu da verujem idu mi suze na oci. Ovo je strasno! Nemam reci! Da li postoje ovakvi ljudi! Sramota me je sto pripadam ovoj bezvrednoj i svirepoj ljudskoj rasi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA