DA LI SU NAŠA DECA NA SIGURNOM? Ugasili pedofilski sajt sa 215.000 korisnika!

Internet stranica pedofila je zamišljena tako da omogućuje anonimnu komunikaciju preko interneta, koja štiti privatnost korisnika

  • 1

Američki Federalni istražni biro (FBI) ugasio je pedofilsku internet stranicu koja je imala 215.000 korisnika i na osnovu naloga suda u Bruklinu zaplenjen je server te stranice još 20. februara, ali joj je dopušteno da nastavi rad kako bi policija istražila korisnike.

RODITELJI, PAŽNJA! Evo kako lako VAŠE DETE može da postane ŽRTVA manijaka, pedofila, lopova i trgovaca robljem! (VIDEO)

Pedofilska internet stranica zamišljena je tako da omogućuje anonimnu komunikaciju preko interneta, kako bi se zaštitila privatnost korisnika.

Na tom sajtu je u avgustu 2014. godine postavljeno na hiljade fotografija dece, a FBI je podatke o pedofilskom sajtu dobio u stanu osobe koja je imala istu IP adresu kao jedan od korisnika stranice.

Tokom ranije istrage u državi Nebraska ugašena su tri pedofilska internet sajta, od kojih su dve imale više od osam, odnosno pet hiljada korisnika.

Ta akcija, nazvana "Operacija torpedo", omogućila je optužbe protiv 28 osoba, uključujući administratora stranice Arona MekGrata, koji je osuđen na 20 godina zatvora, nakon što je priznao krivicu.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    17. februar 2016 | 10:08

    Ima li ovom uzasu kraja? To nisu obicne slike gole dece vec deca mucenici u rukama demona. Zalosno je koliko se malo kazne dobija za skrnavljenje decjih dusa. Pakao na zemlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA