NAPADNUT KAMION SA ŽRTVAMA ZLOČINA IZ SREBRENICE: Psovke i udarci za vozilo sa posmrtnim ostacima!

Danas je u popodnevnim časovima prilikom prolaska kolone s posmrtnim ostacima na putu ka Srebrenici, jedna osoba je prišla kamionu i psujući udarala po njemu

  • 37

Prilikom prolaska kolone sa sanducima koji su krenuli ka Srebrenici, danas u ranim popodnevnim satima došlo je do incidenta u blizini Vlasenice.

Građani Sarajeva ispratili sanduke s posmrtnim ostacima žrtava iz Srebrenice! (VIDEO)

Povređenih osoba nije bilo, a jedan napadač koji je psovao i vređao je priveden.

Informacija je potvrđena iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo.

- Oko 13 sati i 40 minuta na magistralnom putu Han Pijesak - Vlasenica, prilikom prolaska kolone s posmrtnim ostacima, jedna osoba je prišla kamionu i psujući udarala po njemu - potvrdila je za Radiosarajevo.ba portparolka CJB Istočno Sarajevo, Danka Tešić.

Kako je kazala, nedugo nakono ovog incidenta jedno lice lišeno je slobode, a radi se o osobi inicijala R.P. iz Han Pijeska. Protiv ovog lica biće pokrenut krivični postupak, iako se po hapšenju izjasnila nedužnom.

(Telegraf.rs / Izvor:radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mulazim

    10. jul 2015 | 11:13

    Prosao sam prljavi rat kao i mnogi moji prijatelji i ogadi mi se da i danas ljude postiću na mržnju! Žrtve su sirotinja,muslimani,hrvati pa i srbi!Plakale su majke i danas plaču na svim stranama a dali ćuju taj plač oni koji su sebi stvorili super luksuz na tim žrtvama???Ne oni su tužni samo ako svojoj djeci nemogu dati Iphon i sav mogući luksuz.Našoj dijeci netreba Iphone kako bi bili sretni.Dovoljno im je da im majke očevi imao posao da mogu toj istoj dijeci priuštiti normalan život.Sebrenica je žrtva naših ljudi!Kako muslimana tako i srba. Dogovoreno da ti ljudi umru!Gadovi su nas prodali kako bi njihovoj djeci bilo dobro.Pogledajte dok.film Srebrenica izdati grad!Djelit će te moje mišljenje.Vidjet će te da je to sve tako kako pišem. Žao mi je što su nas ovako zavadili okrenuli jedne protiv drugih da se mrzimo,preziremo,vrijeđamo.Žao mi je svih onih koji su izginuli bili oni muslimani ili moje komšije srbi i hrvati.Siguran sam da će se većina složiti samnom da nismo dobili ništa.Evo i nakon toliko godina živimo ko zadnji prosjaci svi mi!Kako i zbog čega je došlo do rata to se zna.Nekome smo smetali a Boga mi smetamo i dan danas.Zasjedaju donose neke rezolucije neke odluke kriv ovaj onaj dok su oni pravi krivci za sve što nam se desilo i dešava.Sjeli su dogovorili se o svakom detalju sa našim političarima.Otkud njima toliko bogastvo kada ni kravu nisu imali prije rata?Ja svaki dan sam sebe pitam kako narod to više može da trpi?Zar tri čovjeka da upravljaju čitavom zemljom našim životima? Odma se sjetim one priče oko JMB gdje je beba bila na umiranju jer su oni donijeli tu neku odluku.Oni donijeli odluku pa neka umre! Ovaj narod nikada da sagleda istinu u oči da vidi da ovi naši igraju kako im zapad kaže i naredi. Dok im mi dođemo kao oni pijuni u šaku čim se pobuniš neko te pojede smakne. Ja iskreno želim svako dobro svima vama.Isto tako se nadam da ćemo se više trgnuti probuditi i zajedno se boriti i mrziti one koji su nam ovo uradili a ne međusobno. Neka vas Bog čuva.

  • Савица

    9. jul 2015 | 18:50

    ШТА ЈЕ ЧУДНО?? ПА ОНИ СУ ГАЂАЛИ И СВОЈЕ НА МАРКАЛАМА. НЕ БИ МЕ ЧУДИЛО ДА И ОВО ИЗ КОНСТРУИШУ. !!!!!!!!$$$$$!!!?

  • Daors

    9. jul 2015 | 16:24

    Vjerovatno neki mucenik, kome je svega dosta, a genocidni zlikovci muslimani zaklali mu nekog i niko nije odgovarao za to. Na primjer iz Sijekovca,Cemerno kod Ilijasa, Vozuca...na hiljade mjesta gdje su monstrumi muslimani sjekli Srbima glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA