INCIDENT NA KOSOVU: Pucano na automobil sa beogradskim tablicama!

Na vozilo beogradskih tablica je pucano noćas oko 1.30 sati, a iste večeri je spomenik žrtvama stradalim u NATO bombardovanju zapaljen

  • 9

Na automobil beogradskih registracionih tablica koji je bio parkiran u centru Goraždevca, noćas je pucano iz vatrenog oružja, javio je Radio Goraždevac.

Prema njima, na vozilo je pucano noćas oko 1.30 sati iz vozila u pokretu, a tom prilikom je ispaljeno i nekoliko hitaca.

Vozilo je vlasništvo Ivana Kolašinca, koji je s porodicom iz Beograda došao majci i braći u posetu.

Te iste večeri su nepoznate osobe polile benzinom i zapalile spomenik žrtvama stradalim u NATO bombardovanju, kao i deci stradaloj na Bistrici, avgusta 2003. godine, a na spomeniku su oštećeni natpisi i imena.

Oba slučaja su prijavljena policiji i pokrenuta je istraga o ovom incidentu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cg

    9. jul 2015 | 17:26

    I za dva dana ko da nista nije bilo.Strasno!!!

  • Pa da

    9. jul 2015 | 17:43

    To se samo desava kada su gradjani Srbije u pitanju i na takve stvare se gleda blagonaklono i sa odobravanjem da se nasi obicni ljudi mogu maltretirati muciti i ponizavati a kada su neki drugi u pitanju,hmmm...Nece to tako da ide doveka eto bas zbog ovoga nece biti mira na ovim prostorima,moze jos svasta da se desi ako se ne spusti lopta sa suprotne strane.Hoce nemire i igraju se sa vatrom a kada buke neko novo sr..nje ond ce im djavo biti kriv.Nije li im bilo dosta ratova?!?

  • Maja

    9. jul 2015 | 18:02

    Šiptari, uvek bili i biće šiptari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA