KAKAV PREOKRET: Vaspitačica lažno optužena da je dečaka (4) iz Čačka primorala na oralni seks?!

Vaspitačica je prijavljena da je navodno tokom boravka na Zlatiboru od dečaka tražila da je oralno zadovolji u kupatilu

  • 19

Superveštačenje četvorogodišnjeg dečaka iz Čačka, čiji su roditelji optužili vaspitačicu V. S. (36) da ga je terala na oralni seks, pokazalo je da se detetu ipak ne može verovati. kad je reč o ovoj optužbi.

HOROR U ČAČANSKOM VRTIĆU: Vaspitačica terala dečaka (4) da je ORALNO zadovolji?

Izveštaj koji su uradili stručnjaci iz Beograda, predat je nadležnom tužiocu.

U ponedeljak će tužilac na osnovu svih iznesenih dokaza i superveštačenja odlučiti da li će protiv vaspitačice pokrenuti istragu ili će sumnje biti odbačene, pišu "Večernje novosti".

OZBILJNE OPTUŽBE: Vaspitačica u Čačku terala četvorogodišnjaka da je oralno zadovolji, nadležni ćute?

- Sa detetom se razgovaralo prošle nedelje i izveštaj je gotov. Mi smo svoj posao obavili, a sada je na redu tužilaštvo koje treba da da konačnu reč - kaže izvor koji je upućen u ceo slučaj.

OBRT: Vaspitačica iz Čačka prošla na detektoru laži!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaspitačica je od početka negirala celu priču. Zatražila je čak i poligrafsko testiranje da bi dokazala da govori istinu. Najbolji poligrafista Srbije ju je ispitivao sat vremena i na svako pitanje je odgovorila i prošla.

Ona je suspendovana i čeka kraj predistrage.

MOJ SIN NE LAŽE, VASPITAČICA GA JE NAPASTVOVALA: Progovorio otac dečaka (4) iz Čačka

Policijska uprava u Čačku vrlo pažljivo je postupala u ovom slučaju jer je reč o veoma osetljivom predmetu. Detajno su ispitani i roditelji dečaka.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

- Smatram da su psiholozi, koji su pokrenuli celu priču, nekompetentni da sačine izveštaj o ovakvom slučaju. Nije tako brzo trebalo da izraze sumnju na zlostavljanje, već je trebalo da odrade svoj posao i da potom slučaj proslede na Institut za majku i dete, kod relevantnih stručnjaka.

Podsetimo, vaspitačica je prijavljena da je navodno tokom boravka na Zlatiboru od dečaka tražila da je oralno zadovolji u kupatilu. Tužilaštvo u Čačku je pokrenulo predistražni postupak.

- Bili smo šokirani kada nam je sin ispričao šta mu se dogodilo. Dugo smo razmišljali šta da radimo, ali smo, pošto je istu priču ponovio nekoliko puta, rešili da slučaj prijavimo upravi vrtića i psihologu, zahtevajući da dete bude odatle premešteno u drugo obdanište. Nismo zahtevali nikakvu krivičnu odgovornost vaspitačice, već smo samo tražili da dete bude odatle premešteno - izjavili su tada roditelji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Vera Jovanović, direktorka Predškolske ustanove "Radost", posle optužbi roditelja, udaljila je vaspitačicu sa posla do okončanja postupka, a zatim je roditeljima zakazala razgovor kod kliničkog psihologa i obratila se policiji.

Sumnja se pojavila kada je dečak detaljno objasnio šta se dešavalo u kupatilu. Interesantno je da su roditelji prijavili vaspitačicu četiri nedelje pošto su se deca vratila sa rekreativne nastave.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    10. jul 2015 | 13:00

    videlo dete šta tata radi mami pa izmislilo da je učiteljica tražila to od njega. pravda za vaspitačicu.

  • DH

    10. jul 2015 | 12:38

    Znala sam...i ko ce sad da opere ljaku sa njenog imena?Preispitajte roditelje odkud cetvorogodisnje dete zna za oralno zadovoljavanje..To sigurno nije video u vrticu...Sramota...podrska koleginici!!!

  • Suza

    10. jul 2015 | 15:49

    Kada je izasao clanak, prokomentarisala sam da mi sve lici na nesto sto je dete videlo u kuci. Da imamo zakon, roditelji bi posle ovakvog blacenja ,vaspitacici trebalo debelo da plate odstetu i da joj upute javno izvinjenje. Poseta psihologu bi bila obavezna s obzirom da sa ovom porodicom nesto ocigledno nije u redu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA