PUTIN RAZREŠIO DILEMU: Evo da li je Grčka tražila NOVAC od Rusije!

Kritikujući upravljanje EU krizom, Putin je na konfereciji za novinare pitao gde je bila EU, kada su se problemi u Grčkoj akumulirali

  • 8

Rusija ima mogućnost da pomogne svojim partnerima, urpkos ekonomskim teškoćama, ali Grčka to nije tražila, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

U PONEDELJAK ĆEMO SE PROBUDITI U DRUGAČIJOJ EVROPI? Ovo je odlučujući vikend!

On je na zajedničkoj konferenciji Šangajske organizacije za saradnju i BRIKS-a, u uralskom gradu UFA, rekao da se grčki premijer Aleksis Cipras nije obratio Rusiji za bilo kakvu pomoć, prenose agencije.

Kritikujući upravljanje EU krizom, Putin je na konfereciji za novinare pitao gde je bila EU, kada su se problemi u Grčkoj akumulirali.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Evropska komisija trebalo je da prilagodi ekonomske aktivnost Grčke pre krize, kazao je ruski predsednik, dodajući da se naravno može sva krivica prebaciti na Grke, ali je pitanje gde je bila EK kada je došlo do problema- rekao je ruski predsednik.

- Zašto EK nije napravila korekcije ekonomske politike prethodne grčke vlade i zašto je davala takve bonuse i kredite. To je ono o čemu treba diskutovati i grčka vlada sigurno to i čini - kazao je Putin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    11. jul 2015 | 08:58

    Интелигентан, реалан, праведан и поштен! То је господин Путин!

  • Nikolas

    11. jul 2015 | 11:09

    KAKO STVARI STOJE U EU SGLEDISTA EKONOMIJE IMAM OSECAJ DA CE SAMO NEMACKA OPSTATI A OVE DRUGE ZEMLJE CE BITI U DOGLEDNO VREME KANDIDATI ZA ULAZAK U BRIKS!!!

  • VAN

    11. jul 2015 | 09:16

    Vidi se kako EU brine o svojim članicama, dovede države u dužničko robstvo potom svoje podanike ucenjuje i drži na kratkom povodcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA