TELA UTOPLJENE DECE JOŠ NISU PRONAĐENA: Ronioci obustavili potragu! (FOTO)

Podsetimo, tragedija se dogodila kada je devojčica prva ušla u vodu i počela da se davi, a onda su za njom ušli i dečaci koji su hteli da joj pomognu

  • 1

Nestanak troje dece iz opštine Novi Kneževac prijavljen je u subotu oko 16:10, a sumnja se da su se utopila u Tisi kod mesta Đala u blizini granice sa MađarskomRonioci Žandarmerije su za večeras okončali potragu, a u njoj su učestvovali i članovi Spasilačkog tima Tisa.

STRAŠNA TRAGEDIJA U NOVOM KNEŽEVCU: Udavilo se troje dece u Tisi!

Podsetimo, tragedija se dogodila kada je devojčica prva ušla u vodu i počela da se davi, a onda su za njom ušli i dečaci koji su hteli da joj pomognu.

Kako su naveli u MUP-u, deca, devojčica (15) i dva dečaka stara 13 i 12 godina, poslednji put su viđena na divljoj plaži Đali na Tisi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар Џунић

    12. jul 2015 | 06:05

    Учествовао сам у акцији цивилне заштите у тражењу тела утопљника из аутобуса након саобраћајне несреће на Жабаљаком мосту пре десетак година. Уколико се тела не закаче за грање на некој од оштријих кривина реке Тисе, до ушћа у Дунав потребно је 12 сати, што је изузетно кратак временски период. (снимак "Акција Тиса" постоји на ЈуТјубу и представља видео упутство за употребу широкопојасног сонара, који је том приликом искоришћен). Нажалост, сонар је тада касно стигао. Снимљено је комплетно дно Тисе у дужини од око 60 км од моста до ушћа у Дунав, али без резултата. Иначе Дунав је бара у поређењу са Тисом када је реч о дубини и снази речног тока. Претпостављам да је жандармерија контактирала цивилну заштиту да им притекне на време у помоћ са својом опремом, као што је то био и случају утапања младог момка на језеру у Чачку. Тада је та опрема коштала 75 хиљада долара. Данас се могу наћи далеко напреднији модели за само пар хиљада долара и мање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA