ONI SU NAPALI VUČIĆA: Crni labudovi tokom rata razapinjali ljude na krst, SEKLI im glave i SILOVALI žene!

Obdukcijski nalazi su pokazali da je jedna žrtva bila razapeta na krst, nakon čega mu je otkinuta glava i nabijena na kolac. Druga je bila dugo mučena i naposletku zapaljena živa. Treća je zaklana

  • 57

Pripadnici Armije BiH po imenu "Crni labudovi" su 1993. godine za vreme operacije "Neretva '93" na okrutan način ubili 33 civila Hrvata. Ovaj nemili događaj je poznat pod imenom "Pokolj u Grabovici 9. septembra 1993. godine". Upravo se oni sumnjiče da su 11. jula napali Aleksandra Vučića u Potočarima.

CRNI LABUDOVI SU NAPALI VUČIĆA: Elitna ratna jedinica BiH stoji iza linča srpskog premijera u Srebrenici (VIDEO)

Za ovaj ratni zločin 2001. godine optužen je ratni zapovednik Armije BiH Sefer Halilović koji nije učinio ništa kako bi sprečio ovaj pokolj u Grabovici. On je ubrzo predat Haškom sudu, međutim, on ga je oslobodio pod izgovorom da "vojna operacija "Neretva '93" nije ni postojala".

U noći između 8. i 9. septembra čula se pucnjava, a sledećeg dana je stigla informacija da je nad civilima iz Hrvatske napravljen pokolj. Kako se navodi, jedan deo žrtava je bačen u akumulacijsko jezero Salakovac.

Printsrkin: Youtube/Plbih Spotovi Printsrkin: Youtube/Plbih Spotovi

Obdukcijski nalazi su pokazali da je jedna žrtva bila razapeta na krst, nakon čega mu je otkinuta glava i nabijena na kolac. Druga je bila dugo mučena i naposletku zapaljena živa. Treća je zaklana.

Jedan civil je ubijen pred suprugom, koja je potom silovana, a nakon dugog zatočeništva, razmenjena. Nakon dolaska u Mostar ona je izvršila samoubistvo.

Printskrin: Youtube/Labud Crni Printskrin: Youtube/Labud Crni

Na mestu ovog pokolja se nalazi spomenik žrtvama i svake godine se odaje počast istim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladan

    13. jul 2015 | 00:04

    Sta bre @Bosnjak pricas sto smo mi genocidni narod pa ja nemam pojma ni gde je ta Srebrenica a ne da sam nekog odatle ubio ubijali su primitivci isti kao i vi sto ste imali Nasera i ostale kriminalce....i sada u mene neko da upire prstom....sve se ovo malo napuvano poslednjih mesec dana vidis da se zajebavaju i sa vama i sa nama a mi indijanci primamo se zato smo i ratovali sto smo glupavi sto smo dozvolili da nas loze

  • Dorot

    12. jul 2015 | 23:34

    Ako vec pricamo o Srebrenici i ubijenim muslimanima, zasto niko ne spominje sta je se desilo tri godine pre toga, kada je ubijeni Srpski civili kod Bratunca, zasto to niko ne spominje? Zar Srpske zene nisu izgubile decu,muzeve? Mislitee da nisu bile silovane od strane muslimana?

  • SAVA

    12. jul 2015 | 22:10

    Steta sto kvare ugled Labudova, to su monstrumi ili sada Isilovci, teska bagra. To su zatucane osobe kojim lisica nosi postu a vuk kaze Dobar dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA