STRAVIČNA NESREĆA: Survali se u ambis, baka poginula, bore se za život unuka (3)!

Nesreća se dogodila kada je vozilo "sitroen berlingo" izletelo sa puta, probilo zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, a potom palo u ambis. Vozilo se potom ukucalo u betonski stub nadvožnjaka

  • 1
Telo, leš, Ibar, utopljenik, utopip se, davljenik, uviđaj, policija Foto: Telegraf

Milanka Banduka (63) iz Nove Varoši je poginula, dok su njena ćerka Aleksandra (38) i zet Milan Kojić (40), kao i dvoje unučadi, povređeni u stravičnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila kod Demir Kapije u blizini graničnog prelaza Đevđelija u Makedoniji.

Prema prvim informacijama, porodica je putovala u Grčku na more, a nesreća se dogodila kada je vozilo "sitroen berlingo", kojim je upravljao Kojić, izletelo sa puta, probilo zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, a potom palo u ambis.

Automobil se potom ukucao u betonski stub nadvožnjaka, a nesrećna žena preminula je na licu mesta.

Četvoročlanu porodicu Kojić su iz smrskanog automobila izvukli policija i vatrogasci. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt Banduke, a ostali povređeni prevezeni su najpre u bolnicu u Velesu, a potom u Kliniku “Karil” u Skoplju.

Aleksandra Banduka Kojić (38), ćerka nastradale, zadobila je lakše povrede i njeno stanje je stabilno, dok je njen suprug i vozač “sitroena” zbog povreda kičme i ruku smešten na odeljenje traumatologije. Njihov trogodišnji sin I. K. zadobio je nagnječenje glave i nalazi se na odeljenju neurohirurgije, dok je devetomesečna ćerka I. K. zadobila lakše povrede.

Pretpostavlja se da je Kojić usled umora zaspao za volanom.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    13. jul 2015 | 13:56

    Tuga stvarno,ljudi sigurno jedno14 puta isao sam kolima za Grcku I ama uvek blizu Demir kapije mi se prispava,covek kaze jos malo I granica,dok nisam jednom stao umio se popio kafu I nakon 20 min nastavio put.Uvek mi se spavalo blizu izlaza iz Makedonije I to komentarisem sa suprugom vozac treba da izade barem15 min I malo se izluftira,ostaloj porodici brzi oporavak zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA