KRVAVI NAPAD U UŽICU: Brutalno izboden novinar, napadač uhapšen!

Napadnuti novinar prevezen je hitno u operacionu salu, gde mu se saniraju teške telesne povrede. Policija je privela osumnjičenog za napad D.G. iz Užica

  • 1

Novinar časopisa "Užička nedelja" Milan Ðokić uboden je nožem u Gradskoj upravi u Užicu, dok su nadeležni davali izjave, potvrdila je  Verica Tucović, zadužena za odnose sa javnošću u toj upravi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su D.G. (1978) iz Užica, koji je na konferenciji za novinare u Gradskoj Kući u Užicu, oko 12 časova, nasrnuo nožem i zadao teške telesne povrede novinaru užičkog nedeljnika Užička nedelja. D.G. je nakon napada na novinara pokušao da pobegne, ali ga je odmah sustigla policija i on se trenutno nalazi u policijskim prostorijama PU Užice. O događaju je odmah obavešten zamenik višeg javnog tužioca u tom gradu.

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović , najooštrije je osudio napad na novinara užičkog nedeljnika. Stefanović je poručio da je nasilje nad novinarima nedopustivo i da će se Ministarstvo unutrašnjih poslova zalagati za neometan i bezbedan rad svakog novinara.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prema rečima Tucovićeve, počinilac je upao u hodnik i nožem povredio novinara Užičke nedelje.

UBIJEN DRAGAN JELINOVIĆ JELKE: Kralj beogradskih noćnih klubova dignut u vazduh! (FOTO)

Tucović je dodala da je odmah pozvana policija. Prema rečima Danijele Vasiljević iz službe za odnose sa javnošću Zdravstvenog centra u Užicu, Ðokić je zadobio teške telesne povrede.

- Nakon prijema, prevezen je na odeljene intenzivne nege, a potom u operacionu salu. Intervencija je u toku, a u pitanju su teške telesne povrede - rekla je ona, ali nije mogla da precizira koliko uboda je novinar zadobio.

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A zasto

    13. jul 2015 | 15:38

    Se ne vrsi pritisak javnosti na vlasti.Da se donesu zakoni i to iskljucivo za ovu masovnu pojavu za "noz".I to veoma rigorozni i strogi sa velikim kaznama.Da se nosenje "noza" ili hladnog oruzja i zasiljenog predmeta tretira isto te da se time moze dovesti pitanje necijeg zivota u pitanje.Neko bi rekao "pa sta ako radnik nosi srafciger sa sobom" pa da i to se da restiti pod zakonima i aktima.Tako da ako takvo lice nosi neki hladan predmet sa sobom i u nekom slucaju povredni nekoga sa time odma mu se stavlja i ono iz prethodnog slucaja i nosenje i upotreba a za nosenje da bude zestoko velika kazna.Mislim da bi se takvim zakonom dobro regulisala ovakva masovna pojava i sprecila upotreba toga koja je kod nas postala veoma cesta pojava.I jedno cisto pitanje sta ce nekome noz u izlasku u grad?Neko valjda ide u provod da se zabavi a ne da kolje ljude zar ne?E za ovakve stvari treba uvesti kazne samo za nosenje noza po pet godina minimum a i vise za upotrebu a za ugrozavanje zivota i pokusaj ubistva kada bi kazna bila petnaest godina zatvora videli bi kome bi palo na pamet u Srbiji da se lati noza.Treba apelovati i cak vrsiti pritisak na vlasti da se takav zakon donese i ovo ce se vrlo lako i brzo resiti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA