DŽEZERSKA OMLADINA IZ 20 RAZLIČITIH ZEMALJA: Više od 1000 volontera želi na Nišvil!

Gotovo da nema grada u Srbiji koji nema svog predstavnika na ovogodišnjem konkursu za volonterski tim!

  • 0

Na ovogodišnji konkurs za volontere Nišvil džez festivala prijavilo se 1002 kandidata. U odnosu na prethodne godine, ove godine je stigao najveći broj prijava.

Prijavili su se kandidati iz 119 različitih gradova iz 20 različitih zemalja (Srbija, Turska, BiH, Makedonija, Crna Gora, Italija, Švajcarska, Amerika, Hrvatska, Slovenija, Uzbekistan, Belorusija, Nemačka, Brazil, Austrija, Ukrajina, Bugarska, Španija, Francuska, Rumunija).

Nišville će ove godine angažovati 400 volontera. Skoro 3 volontera konkuriše za jednu volontersku akreditaciju ovogodišnjeg Nišvil džez festivala. Gotovo da nema grada u Srbiji koji nema svog predstavnika na ovogodišnjem konkursu za volonterski tim.

Foto: Promo Nišville Foto: Promo Nišville

Kandidati koji budu prošli prvi krug biće intervjuisani u Nišu, Beogradu i ''on-line'' do kraja jula. Početkom avgusta biće objavljena lista volontera i volonterki raspoređenih u 12 sektora, počev od pomoćnika vođe tima preko domaćina publike i muzičara, zatim marketing, pres, radionica, obezbeđenje, logistika, ketering služba, sektor tehničke podrške, do pčelica i bubamara koje će učestvovati u protokolarnom delu festivala i biti zaštitni znak volonterskog tima.

Foto: Promo Nišville Foto: Promo Nišville

Volonterska prozivka je već zakazana za 7. avgust, tradicionalno kod spomenika Šabanu Bajramoviću. Volontiranje na Nišvilu je počelo 2010. godine, 2012. je već volonterski tim odlikovan zlatnikom sa likom Cara Konstantina, 2013. je volonterski program proglašen za najkvalitetniji omladinski projekat u našoj zemlji. Ove godine novi izazovi, ali i dalje će volonterski program biti značajan segment u organizaciji festivala.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA