CRNI LABUDOVI O NAPADU NA VUČIĆA U SREBRENICI: Tužićemo srpske medije za uvrede!

Iz Udruženja boraca Crni labudovi kažu da su Bošnjaci bili dostojanstveni u svojoj veri i bolu i da je obaveza muslimana da poštuje svakog ko je došao na komemoraciju u Srebrenici. Oni ističu da srpski premijer Aleksandar Vučić ili bilo koji drugi političar, nije vredan ni sekund pažnje

  • 16

Udruženje boraca Crni labudovi, oštro je demantovalo i osudilo pisanje srpskih medija o njihovoj povezanosti sa incidentom koji se dogodio prilikom posete srpskog premijera Aleksandra Vučića, komemoraciji u Srebrenici, prošle subote.

Kako kažu u saopštenju za javnost, Crni labudovi nisu povezani sa incidentom koji se desio u memorijalnom centru Potočari 11. jula 2015.

- Oštro osuđujemo incident koji je suprotno verskim običajima muslimana bacio mrlju na ukop 136 žrtava genocida u Srebrenici - stoji u saopštenju.

CRNI LABUDOVI SU NAPALI VUČIĆA: Elitna ratna jedinica BiH stoji iza linča srpskog premijera u Srebrenici (VIDEO)

Foto: Tanjug /  Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic Foto: Tanjug / Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic

- Vekovima su Bošnjaci bili dostojanstveni u svojoj boli i veri, a obaveza muslimana je da poštuje svakoga ko je došao na dženazu. Udruženje smatra da ni Vučić, a ni svi ostali političari pored 6241 kabura u Potočarima nisu vredni da im se posveti sekunda naše pažnje. Učešćem u Maršu mira i na dženazi u Potočarima na miran i dostojanstven način smo obeležili 20 godina od genocida u Srebrenici. Kako smo u ratu bili primer časne borbe za slobodu, tako i u miru želimo biti primer u čuvanju tekovina najsvetlije tačke iz proteklog rata Armije RBiH - poručuju iz ovog udruženja.

ONI SU NAPALI VUČIĆA: Crni labudovi tokom rata razapinjali ljude na krst, SEKLI im glave i SILOVALI žene!

Upravni odbor ovog udruženja, dodao je kako će Crni labudovi za iznesene laži, uvrede i klevetu pred sudom tražiti odgovornost srpskih medija.

(Telegraf.rs / Izvor: Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    14. jul 2015 | 21:20

    Čuj „bošnjaci“ pa još i vekovima. Hahahaha...kakva nebuloza.

  • Dragan

    14. jul 2015 | 21:09

    Najveca nebuloza kad kaze "Bosnjaci vekovima" a od juce se tako zovu.

  • nesho93

    14. jul 2015 | 19:39

    Da nisu Pingvini sa Madagaskara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA