PRAVO ČUDO: Tinejdžerka preživela PAD AVIONA, lutala šumom DVA DANA i uspela da se spasi!

U nesreći u Americi su poginuli devojčicini baba i deda, a njeno spasenje jedan od zvaničnika nazvao je čudesnim. Spasilačke ekipe i dalje tragaju za olupinom aviona

  • 0

Amerikanka Outumn Vitč (16) preživela je pad malog aviona u nepristupačnoj oblasti Vašingtona i posle dva dana probijanja kroz šumu uspela je da se spase.

OVO JE PRAVO ČUDO: Majka i beba pronađene žive u džungli, nakon pada aviona!

U nesreći su poginuli devojčicini baba i deda, a njeno spasenje jedan od zvaničnika nazvao je čudesnim. Spasilačke ekipe i dalje tragaju za olupinom aviona i telima Lilanda i Šeron Bouman, preneo je AP.

Do nesreće je došlo kada je mali avion ušao u masu oblaka, a zatim se srušio i zapalio, saopštile su vlasti.

Devojka po imenu Outumn Vitč je dan posle nesreće odlučila da krene kroz šumu i za dva dana stigla do autoputa na kom ju je pronašao motorciklista i odvezao do prve prodavnice odakle su zaposleni pozvali pomoć.

Nema nikakve vidljive povrede, ali je dehidrirana i ima oštećenje mišića zbog fizičkog naprezanja bez hrane i vode.

Njen otac, Dejvid Vitč, rekao je da je njegova ćerka dobro i da se čak, u bolnici, šalila s njim na temu rijalitija "Survajver", koji su zajedno gledali na televiziji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA