SILOVAO DEVOJKU, POLOMIO JOJ KIČMU, SEKAO JE NOŽEM PO LICU: Da li je kazna koju je dobio za to premala?

Marjan Petkovski, koji je povratnik, devojku je upoznao u jednom kafiću i pozvao je drugi dan da se nađu i izađu na piće i kada su se našli iživljavao se nad njom nanevši joj teške povrede

  • 71

Marjan Petkovkski, poznatiji kao Di-džej Toni (24) osuđen je pravosnažno na tri godine i četiri meseca zatvora zbog toga što je u noći između 3. i 4. januara prošle godine, u svom automobilu, na kružnom putu u Leštanima, brutalno pretukao i silovao M. P. (24).

SILOVAO, SEKAO I SLOMIO KIČMU DEVOJCI: A osuđen samo na tri godine i četiri meseca zatvora!

- Njegova sposobnost značaja dela i mogućnost upravljanja postupcima bila je smanjena do stepena bitnog, ali ne bitno zbog stanja alkoholisanosti i omamljenosti lekovima - navodi se u presudi Višeg suda, koju je potvrdio i Apelacioni sud u Beogradu.

Toni, koji je povratnik, devojku je upoznao u jednom kafiću i pozvao je drugi dan da se nađu i izađu na piće.

Kada je pristala, odvezao ju je u pravcu naselja Leštane, parkirao automobil i nad devojkom se toliko iživljavao kako bi je naterao na oralni seks, da joj je polomio tri kičmena pršljena i naneo brojne posekotine nožem po licu, vratu i rukama.

Foto: Freeimages/Stefan Foto: Freeimages/Stefan

U jednom trenutku, ona je uspela da iskoristi njegovu nepažnju i pobegne iz automobila, ali je sa teškim telesnim povredama završila u bolnici, a policija je sedam dana kasnije uhapsila Petkovskog.

Tada je utvrđeno da je reč o povratniku, koji je bio hapšen i u januaru 2012. zbog sumnje da je obljubio maloletnicu, koju je upoznao preko "Fejsbuka". Pred Višim sudom u Beogradu, zbog toga je bio osuđen na pet godina zatvora, ali kako je Apelacioni sud tu presudu ukinuo, novo suđenje je čekao na slobodi, i tada je napao M. P.

Posle izricanja presude za zlostavljanje M. P. Viši sud je Petkovskog pustio u kućni pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    15. jul 2015 | 07:59

    Ne mogu da poverujem????????? Tri godine zatvora za: polomljenu kičmu, silovanje, teške telesne povrede... Koliko bi ga osudili da joj je "samo" polomio kičmu, a da je nije silovao, ili da je "samo" silovao?? Ne mogu da verujem, povratnik!!!??? On će za 3 god opet nekoga da unakazi, ubije...."Pravosuđe" SRAMOTA!!!!

  • Rada djuric

    15. jul 2015 | 08:04

    Dobra poruka silovteljima da ce biti ubrzo na slobodi i ako skoro ubiju svoju zrtvu

  • dzelat

    15. jul 2015 | 10:40

    Ma presudio bih ja njemu kao francuzi pre 100 godina. Naravno da je tako malo osudjen jer je on (udbin) covek.Nece udba dugo da bude bez dousnika.To je bar cinjenica koja je jasna kao dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA