STAVILI BEBU U KESU PA JE BACILI U KONTEJNER: Kakav monstrum je mogao da uradi ovako stravičan zločin?

Portparol španske policije Ana Martin je rekla da je beba, za koju se procenjuje da je stara između jedne i dve nedelje, pronađena u gradu Mehorada del Kampo, istočno od Madrida. Novorođeni dečak prebačen je u obližnju bolnicu i njegovo zdravstveno stanje je dobro

  • 2

Španska policija je saopštila da je spasila jednu novorođenu bebu iz podzemnog kontejnera za smeće, gde je dečak bačen u plastičnoj kesi stavljenoj u ranac.

ROĐENA BEBA STARAC: Majka je odbila da je doji, a onda se desilo nešto divno! (VIDEO)

Portparol španske policije Ana Martin je rekla da je beba, za koju se procenjuje da je stara između jedne i dve nedelje, pronađena jutros u gradu Mehorada del Kampo, istočno od Madrida, prenela je agencija AP.

Martin je rekla da je policija dobila dojavu od jednog muškarca koji je, dok je šetao psa, u blizini kontejnera čuo plač bebe.

Vatrogasci su pomogli policajcima da otvore kontejner, koji ima otvor na površini, ali se smeće ubacuje u podzemni deo.

Portparol policije je navela da je novorođeni dečak prebačen u obližnju bolnicu i da je njegovo zdravstveno stanje dobro. U toku je istraga kako bi se otkrio identitet bebinih roditelja, dodala je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    15. jul 2015 | 17:29

    Strasno :( rasplakala sam se, sta ce njemu zivot kad odraste shvati ce da onaj ko je trebao da ga čuva, voli, bude pored njega bez imalo osjećanja ostavio u smeće ko zadnji nepotrebni otpad :'( jadno dete

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    15. jul 2015 | 21:28

    Boze molim ti se pa dokle vise ???? Mali andjeo tek je počeo da živi ,,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA