POLITIČAR LUPAO ŠAMARE NOVINARU! Makedonski vicepremijer "objasnio" da ne voli da odgovara na pitanja (VIDEO)

Ministar ekonomije Vladimir Peševski je na Ivanovskog nasrnuo ispred restorana "Pastel", jer ga je ovaj pitao šta misli o ideji da počnu pregovori o Pržnu

  • 3

Vicepremijer Makedonije i ministar ekonomije Vladimir Peševski napao je pesnicama novinara Sašu Ivanovskog poznatijeg kao Saša Politiko. Ovo je drugi takav incident u poslednja 24 časa.

SKANDAL: Lider opozicije u Makedoniji nosi ALBANSKU ZASTAVU! (FOTO)

Peševski je na Ivanovskog nasrnuo ispred restorana "Pastel", jer ga je ovaj pitao šta misli o ideji da počnu pregovori o Pržnu.

- Peševski i ja smo popili kafu sa civilnim aktivistom Slavčom Dimitrovim u restoranu "Pastel", a došao je i Saša Ivanovski.

Kada je vicepremijer ustao i krenuo ka automobilu koji je bio parkiran na ulici, za njim je krenuo i Politiko. Upitao je Peševskog da li je uznemiren zbog najave posebnog javnog tužioca da će objaviti prisluškivane materijale u kojima je i Peševski - navodi novinarka Nove Biljana Sekulovska.

Kaže da je Peševski odgovorio pesnicama i da je udario par šamara Ivanovskom.

Ivanovski je, takođe, rekao da mu je vicepremijer pretio i posle incidenta, kao i da će ceo slučaj prijaviti policiji.

Prošle noći, Ivanovskog je napao novinar skopske televizije Sitel.

Video: Youtube/NOVATV MK

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Archelay

    16. jul 2015 | 06:21

    Cista laz. Kao prvo,Pesevski nuje ministar ekonomije i njemu nije svojstveno da odgovara nekome batinama A kao drugo,taj Ivanovski nije novinar nego placeni provokator Sorosa i kao takav njgov zadatak je da izazove tucu i posle toga da bezi.

  • Atena

    16. jul 2015 | 13:02

    Nije politicar lupao shamare samo ga izgurao. Taj Sase nije vistiniti novinar, a da imate takvog u Srbiju sigurno svi po red bi ste ga izlupali i to zdravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA