TERAO ŽENU DA SE OBESI DOK ON GLEDA: Kada je odbila, brutalno je pretukao i pretio da će je zaklati!

- Vikao je na nju, primoravao je na samoubistvo i govorio joj da hoće da gleda kako umire. Kada je nesrećnica rekla da to neće učiniti, krvnički ju je pretukao rukama i nogama po glavi i telu, dok je ona ležala na podu sobe - govori dobro upućeni izvor

  • 28

Kragujevačka policija uhapsila je G. Z. (43) zbog nasilja u porodici. Kako se sumnja, on je duži vremenski period psihički maltretirao i tukao svoju osam godina mlađu suprugu, a lisice su mu napokon stavljene na ruke kada je nesrećna žena prijavila da ju je primoravao da se obesi dok on gleda.

OVO JE SRPKINJA KOJU JE ZAPALIO MUŽ: Upropastio je život i meni i mojoj deci! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

G. Z. je gotovo svakodnevno fizički i psihički zlostavljao svoju suprugu koja je izbegavala da nasilje prijavi policiji strahujući od muževljeve reakcije.

Slučaj je otkriven krajem prošle nedelje, kada je završila u bolnici.

MONSTRUMI: Vezali dečaka za banderu, a onda ga brutalno tukli METALNIM ŠIPKAMA dok nije UMRO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Stalno ju je tukao, međutim, ona se plašila i za sebe i za njihovo sedmogodišnje dete i izbegavala da ga prijavi policiji. Nekada je verovala da će sve to proći, a nekada je gubila nadu. Ipak, želeći da zaštiti dete, trpela je nasilje, strahujući da bi njen muž u trenutku ludila mogao da im svima naudi - priča svedok upoznat sa slučajem ove Kragujevčanke i navodi da je verovao da traume koje je ona preživela krajem prošle nedelje postoje samo u filmovima.

TUKAO ME JE U KUPATILU MOJIH RODITELJA: I vas će zaboleti kako je ova žena BRUTALNO zlostavljana!

- Bila je u njihovom stanu. Srećom pa njihovo dete nije bilo tu jer je G. Z. došao pijan. Čim je video, počeo je da je maltretira i vređa nazivajući je kurvom i svakakvim pogrdnim imenima. To mu nije bilo dovoljno. Počeo je da je tera da se obesi. Vikao je na nju, primoravao je na samoubistvo i govorio joj da hoće da gleda kako umire. Kada je nesrećnica rekla da to neće učiniti, krvnički ju je pretukao rukama i nogama po glavi i telu, dok je ona ležala na podu sobe - govori dobro upućeni izvor.

Foto: sxc.hu/spekulator Foto: sxc.hu/spekulator

On dodaje da njenom košmaru, nažalost, ni tu nije bio kraj, jer joj je muž zapretio da neće doživeti naredni dan pošto će je zaklati.

- Slučaj je otkriven kada se supruga G. Z. javila lekarima zbog bolova koje je trpela nakon što je pretučena. Srećom, povrede nisu ostavile teške fizičke posledice po nju, ali psihičke svakako jesu. Odmah je pozvana policija - priča izvor.

Patrola policije upućena je u stan G. Z. ali on nije bio tu. Policiji se u pratnji advokata predao tek nakon vikenda.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kazna

    16. jul 2015 | 10:22

    Inicijali?!? Zasto?!!! Stavite puno ime,prezime,ime oca,sliku...zasto skrivate monstruma?!!! Pa,na trg javno lincovanje,pa,da vidim da li bi jos neki "muskarac" hteo biti takav "heroj" !!!!

  • Mićko

    16. jul 2015 | 08:47

    Državo DOKLE VIŠE sramota me nekad što sam muško da ovaj magarac naleti na nekog jačeg pa da vidim onda "muškarčinu" lako je na slabijem od sebe

  • Suza

    16. jul 2015 | 07:59

    Ovakvima treba prvo ruke polomiti , da nikada vise nikoga ne udari. Branice se on uskoro sa slobode, posto vec ima advokata, a ona ce se u strahu pitati, kada ce ostvariti svoje pretnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA