DŽIHADISTI ŽELE DA UNIŠTE FRANCUSKU: Sprečen napad na oficira, hteli da mu odrube glavu!

Četvorica osumnjičenih uzrasta od 16 do 23 godine uhvaćena su u ponedeljak, a među njima je bivši pripadnik specijalnih vojnih snaga

  • 2

Francuske snage sigurnosti sprečile su teroristički napad na nekoliko vojnih baza, rekao je u sredu uveče novinarima ministar unutrašnjih poslova Bernard Kazanev.

SRBIJO SPREMI SE, BIĆEŠ ISLAMSKA: Od ove pesme DŽIHADISTA slediće vam se krv! (VIDEO)

Četvorica osumnjičenih uzrasta od 16 do 23 godine uhvaćena su u ponedeljak, a među njima je bivši pripadnik specijalnih vojnih snaga, kazao je ministar.

Za jednog od njih se znalo da je u kontaktu s francuskim džihadistima i bio je pod nadzorom vlasti nakon aktivnosti na društvenim mrežama i navodne namere da otputuje u Siriju, dodao je Kazanev.

Osumnjičeni su između ostalog planirali da otmu visokopozicioniranog oficira iz vojne baze i želeli su da mu odrube glavu, izvestio je list "Mond".

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    16. jul 2015 | 11:58

    Previse smo pustili da su se ovi zlocinci nakotili...uvek se brani komsijina kuca a ne svoja...evropo stidi se...svaki komentar je suvisan...nekome od sila odgovara da je tako...clintone dal padaju opet euri u dzep??

  • Je suis Mladic

    16. jul 2015 | 21:58

    Eeeeeeee, Francuzi, dosla mecka i na vasa vrata!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA