ON SAMAC, ONA PLEJBOJ ŽEČICA: Pamela traži HITAN sastanak sa Putinom! Evo šta hoće od njega!

Glumica je poslala pismo Ambasadi Rusije u SAD u kom je navela da traži sastanak sa Putinom, u obliku ručka ili večere, kako bi, između ostalog, razgovarali i o pravima životinja

  • 12

Ruski predsednik Vladimir Putin bi uskoro mogao da se sastane sa Pamelom Anderson, koja je zatražila razgovor sa njim o problemima zaštite životne sredine.

Pamela Anderson pisala Putinu, nećete verovati šta je tražila od njega!

Glumica je poslala pismo Ambasadi Rusije u SAD u kom je navela da traži sastanak sa Putinom, u obliku ručka ili večere, kako bi, između ostalog, razgovarali i o pravima životinja.

- Moj glas se čuje u međnarodnoj zajednici i ja bih želela da to iskoristim kako bi svet postao bolje mesto za život svih nas - navela je Andersonova u pismu.

Ona je dodala da bi želela da se sa Putinom sastane na ručku ili večeri, da je spremna da otputuje u Moskvu, kao i da je svesna da je Putin veoma zauzet i da bi bila zadovoljna i susretom sa ministrom za nacionalne resurse i okolinu Sergejem Donskojem.

- Ruska federacija ima veliki uticaj, videla sam kako odluke Rusije mogu da imaju pozitivan uticaj na okolinu i dobrobit životinja. Možemo da radimo zajedno kako bismo svet učinili boljim za generacije koje dolaze - dodala je Andersonova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    16. jul 2015 | 11:27

    Idi bre baba kod amera i engleza. Koji cesh moj u rusiju?

  • Pavle Šumadinac

    16. jul 2015 | 19:57

    Ma primiće je...ako su životinje u pitanju... Putin je ekspert za razno zverinje... Hehee...

  • Pavle Šumadinac

    16. jul 2015 | 20:00

    A što pa iskreno bi voleo da je Putin ispegla... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA