ZAKLJUČAO MALOLETNICU U KUĆU, PA JE ZLOSTAVLJAO? A onda napao policajce dok su ga hapsili!

- Osumnjičeni I. A. se tereti da je 15. jula primorao maloletnicu da ode s njim u njegovu kuću, gde ju je zaključao, zlostavljao i mučio, nanevši joj više povreda po licu i telu - navodi se u saopštenju policije

  • 3

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen I. A. (23) iz Jagodine, zbog sumnje da je zlostavljao i mučio maloletnicu i napao policajce prilikom intervencije.

I. A. je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, stoji u saopštenju jagoinske policije.

- Osumnjičeni se tereti da je 15. jula primorao maloletnicu da ode s njim u njegovu kuću, gde ju je zaključao, zlostavljao i mučio, nanevši joj više povreda po licu i telu - navodi se u saopštenju.

Prilikom intervencije policije, osumnjičeni je napao policijske službenike.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    16. jul 2015 | 22:24

    Nije bmaloletan,a sigurno nije debil,bolesnik ,preki sud za takve osobe. Start 10 godina zatvora,pa tek sudjenje,pa koliko jos dobije,pa nebih mu dala nikada da vidi svetlost dana.

  • Pavle Šumadinac

    18. jul 2015 | 14:20

    Auu biće mu sad mekša ledja od stomaka...!!

  • ranka yy

    18. jul 2015 | 14:09

    smrtna kazna pa da vidis dali bih neko drugi pokuso to isto da uradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA