KRVAVA SVAĐA MALOLETNIKA: Izbo nožem dvojicu mladića usred restorana!

Uhapšeni mladić se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju

  • 1

Pripadnici MUP uhapsili su maloletnika iz Jagodine, zbog postojanja osnovane sumnje da je nožem izbo dvojicu mladića u jednom ugostiteljskom objektu, posle verbalnog i fizičkog sukoba, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Izbodeni mladići su prevezeni u Opštu bolnicu u Jagdini i njihovo stanje je posle operacije, stabilno, izjavio je novinarima direktor bolnice dr Darko Miletić.

Uhapšeni mladić se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, stoji u saopštenju.

- On se tereti da je, u ugostiteljskom objektu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, zadao više ubodnih rana dvojici mladića iz Jagodine koji su hospitalizovani u Opštoj bolonici u Jagodini - navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden višem javnom tužiocu i sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ranka yy

    18. jul 2015 | 14:15

    opet pa dajte usvojte smrtnu kaznu za ludake zasto nije sebe izbo zasto nevinu decu valjda ta deca trebaju malo zabave a ne samo da sede u kucu al eto zbog bolesnika nesmeju izac samo smrtnu kaznu i nista drugo ljudi pisite peticiju da se usvoji zakon za smrtnu kaznu i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA