Šutanovac obeležio Uskrs sa vojnicima u bazi kod Kuršumlije

Ministar odbrane posetio je bazu Mrce, jednu od najudaljenijih od urbanih naselja, oprobavši se u kucanju uskršnjim jajima sa starešinama i vojnicima

  • 0

Ministar odbrane Dragan Šutanovac, načelnik Generalštaba, general-potpukovnik Ljubiša Diković, i komandant Kopnene vojske, general-major Milan Mojsilović, posetili su bazu Mrce kod Kuršumlije, prema administrativnoj liniji sa Kosmetom i s vojnicima obeležili Uskrs.

Šutanovac je tom prilikom rekao da je ova baza jedna od najudaljenijih od urbanih naselja, gde vojnici obavljaju svoje dužnosti na visokoprofesionalan način. Baza Mrce je zona odgovornosti Druge brigade i od Kuršumlije je udaljena oko 35 kilometara.

Šutanovac je vojnicima čestitao veliki pravoslavni praznik, poželeo im svaku sreću i da svoje zadatke nastave da izvršavaju na najbolji mogući način.

On je podsetio na to da su pripadnici Vojske Srbije zimus pomagali civilnom stanovništvu u periodu niskih temperatura i visokih snežnih nanosa, izvršavajući na taj način zadatke iz treće misije Vojske Srbije.

Ministar odbrane i visoke starešine Vojske Srbije u dobrom raspoloženju su se oprobali u kucanju uskršnjim jajima, među sobom i sa vojnicima.

Vojnici iz baze Mrce poklonili su ministru Šutanovcu i generalu Dikoviću maketu - ručni rad Crkve Svetog Ðorđa kod Lukovske Banje, koja se nalazi nedaleko od baze.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA