HOTEL SA 5 ZVEZDICA I PROSTITUTKA ZA 300 EVRA: Evo kako biznismeni i političari nalaze zabavu na Jadranu

- Obično stižu političar i njegova svita u jednoj limuzini, a par minuta kasnije limuzina puna devojaka. Uzimaju sobe na istom spratu, vrlo blizu jedna druge i sve je jasno, ali niko ništa ne može da dokaže - rekao je

  • 3

Elitna prostitucija na Jadranu funkcioniše slično kao i kod nas, a toliko i košta - dame iz "poslovne pratnje" svoje usluge naplaćuju 200 do 300 evra po satu.

SRPKINJE ORGIJALE NA JAHTI: Kung fu majstor glavni organizator ELITNE PROSTITUCIJE na Jadranu!

Konsierž iz jednog luksuznog hotela u Hrvatskoj (član osoblja ugostiteljskog objekta sa različitim zaduženjima) otkriva kako izgleda organizacija susreta klijenta makroa i neke devojke iz njegove "ponude".

Ako ste mislili da to funkcioniše po kratkom postupku - varate se.

- Budite uvereni da svaki konsierž dosta svog radnog vremena provede u potrazi sa suknjama. Hoteli i seks jednostavno idu ruku pod ruku. Osim sa svodnicima dobre odnose negujem i s taksistima, vlasnicima limuzina, turističkih i čarter agencija, ali i dilerima, doktorima, striperima. Nikad ne znam ko će biti ključan za rešavanje neke velike scene u koju ću biti upleten - kaže ovaj predusretljivi mladić.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

Radeći kao neko ko stalno mora da bude na usluzi gostima, on navodi da je često morao da se bavi i ilegalnim aktivnostima, kao i da se nagledao "svakakvih perverzija i gadarija". 

- Na primer, jedan gost dolazi nekoliko puta godišnje. Jednom sa porodicom, a drugi put sam. Tada traži žensko društvo. Tačno znam kako izgleda njegova supruga, sećam se bledo i njegove dece, a sada mi taj isti čovek traži da mu nađem devojku na jednu noć. U početku sam te stvari radio s gnušanjem, ali sam onda shvatio da ih ne mogu ni promeniti ni izbeći. Uostalom, ko sam ja da im sudim? - pita se on.

Ipak, u ovakvim zaduženjima nikada nije direktno u kontaktu sa takvim devojakama.

Foto: thelondoner.me Foto: thelondoner.me

Kako objašnjava, on poziva makroa ili nekoga ko sve to organizuje i s njim se dogovara u šiframa.

- Tražim “vožnju” ili “bogati koktel”. Znam okvirno i cene, zavisno od toga koji je deo sezone i kakva je ponuda. Ali trudim se da znam što manej detalja.

Prema njegovoj priči, neretko dolaze i političari iz samog državnog vrha.

- Tada se stvari rešavaju mnogo suptilnije. Hotelski službenici nisu uključeni ni u kakve pregovore i dogovore, ali nam je svejedno svima jasno šta se događa. Obično stižu političar i njegova svita u jednoj limuzini, a par minuta kasnije limuzina puna devojaka. Uzimaju sobe na istom spratu, vrlo blizu jedna druge i sve je jasno, ali, naravno, zvanično im se ne može ući u trag - konstatuje konsierž.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Tokom godina, naučio je da je u ovom poslu vrlo bitno znati proceniti čoveka.

- Vrlo je moguće da se dogodi neka scena, koju ja posle moram da rešavam. A svašta tu zna da bude. U hotelskim sobama ima i tučnjava i svađa, ubistava i porodičnih obračuna. Te naše “posebne” gošće znaju da budu svakakve. Jednom je jedna prostitutka pokrala gosta, pa su oboje izleteli su iz sobe goli i zadihani trčali po hodnicima. Ceo hotel je shvatio o čemu se tu radilo, a to baš i nisu primerene situacije za hotel s pet zvezdica - priča konsierž o tamnim stranama njegovog posla.

(Telegraf.rs/Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan

    17. jul 2015 | 05:40

    SVE ZNATE GDE KAD KAKO I NEMOZETE IM UCI U TRAG PRICE ZA MALU DECU (bajke)

  • Borivoje Boro Ćeran

    18. jul 2015 | 01:05

    Pošto njima ne daju novac onda oni ništa ni nemogu bar za političare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA