Lokalna uprava za omladinu i sport i IDEA svečano otvorili eko učionicu u Nišu

Ova akcija je u saradnji sa lokalnom Upravom za omladinu i sport pokrenuta u cilju promovisanja obrazovanja, kao i društvenih i obrazovnih vrednosti kod mladih

  • 0

Trgovinski lanac IDEA je, u okviru kampanje „Niš u srcu“, svečano uručio eko učionicu Upravi za omladinu i sport koja će tokom leta biti prava kreativna radionica za sve osnovce i srednjoškolce. Kroz organizovan program, uz druženje i zabavu, mladi će sticati primenljiva znanja iz svih oblasti života uz jačanje svesti o značaju očuvanja životne sredine.

Ova akcija je u saradnji sa lokalnom Upravom za omladinu i sport pokrenuta u cilju promovisanja obrazovanja, kao i društvenih i obrazovnih vrednosti kod mladih.

Posetioci su na današnjem javnom času imali priliku da uživaju u interesantnom programu na temu ekologije, u kojem su se predstavili škola glume, crtanja, pevanja, plesa, mode, dizajna, ali i da pogledaju izložbu fotografija i modnog nakita.

Foto: Promo Foto: Promo

IDEA je u okviru kampanje „Niš u srcu“ pokrenula niz društveno odgovornih projekata i posebnu pažnju je posvetila incijativama koje su od lokalnog značaja za ovaj grad.

Foto: Promo Foto: Promo

Proizvodi lokalnih proizvođača u okviru akcije Niška korpa, mesec beba u kojem se u avgustu nagrađuje svaka novorođena beba, poklon paket za svakog školarca koji 1. septembra seda u školsku klupu, humanitarni novogodišnji koncert, podrška mladih i talentovanih ljudi poput Anđele Šarković i brojne druge tradicionalne manifestacije u Nišu samo su neke od aktivnosti koje IDEA podržava i koje potvrđuju odgovoran odnos prema gradu i svim Nišlijama.

Foto: Promo Foto: Promo

Verujući da je obrazovanje osnova napretka, IDEA je danas poklonila drugu eko učionicu ovom gradu i na taj način, u saradnji sa lokalnom upravom, deci koja ostaju tokom leta u gradu omogućila sticanje novih znanja i dalji razvoj.

Foto: Promo Foto: Promo

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA