NISAM NAPRAVIO PREKRŠAJ: Vozač autobusa se oglasio, tvrdi da je sve montirano! (VIDEO)

Na snimku se vidi kako Miroslav Gajić sedi na suvozačevom mestu i jednom rukom drži volan i upravlja autobusom, vozeći brzinom preko 100 kilometara na sat i istovremeno pretičući vozila u njegovoj traci

  • 12

Miroslav Gajić, vozač koji se slikao kako vozi autobus sa suvozačevog mesta, tvrdi da u toj suludoj vožnji nije napravio prekršaj.

ZA ZATVOR: Šofer autobusa vozio 100 km/h sa suvozačevog mesta i sve SNIMIO! (VIDEO)

Glavni akter video-snimka sulude vožnje autoputem prvo je tvrdio da je snimak montiran, zatim da se ono što je zabeležila kamera ipak desilo, a onda i da je tokom vožnje ipak poštovao sve propiserekao je on za Blic.

Na snimku se vidi kako Gajić sedi na suvozačevom mestu i jednom rukom drži volan i upravlja autobusom, vozeći brzinom preko 100 kilometara na sat i istovremeno pretičući vozila u njegovoj traci.

- Jeste opasno voziti bez vozača, ali mi nismo napravili nikakav prekršaj, vozili smo po propisima i nismo prekoračili brzinu - priča Gajić za ovaj list.

- Autobus sa snimka je sa austrijskim tablicama i mi smo ga za jednog prijatelja vozili na servis u Srbiju pošto je jeftinije nego u Beču. Autobus je bio prazan, osim mene i prijatelja nikoga nije bilo u njemu - kaže Miroslav Gajić i navodi da, iako je vlasnik firme koja se bavi prevozom, ne radi kao profesionalni vozač.

Dodaje da za vikend stiže u Srbiju i da se nada da ga neće uhapsiti čim uđem u zemlju.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kris

    17. jul 2015 | 23:06

    Vidi se da nije montaza! E sad lepo oduzimanje dozvole trajno, zabtaniti mu polaganje i odkaz..

  • Mile

    17. jul 2015 | 22:50

    Pokopao si ti sam sebe...ako su austrijske tablice proveriti sa kakvim si ti papirima i cijom dozvolom upravljao vozilom za pocetak

  • Republika Srpska

    18. jul 2015 | 08:49

    KAMENJA I BUDALA NIKAD NESTATI NEĆE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA