DŽIHADISTI STIGLI U SRBIJU, NAORUŽANI DO ZUBA: Evo gde se nalazi glavna BAZA TERORISTA i šta će prvo napasti!

U akciji policije zaplenjene su uniforme, dva kalašnjikova, municija i eksploziv, ali i pisma na arapskom jeziku za koja se sumnja da su detaljna upustva teroristima ISIS-a za organizovanje terorističkih napada

  • 63

U akciji policije koja je organizovana preksinoć zaplenjene su uniforme, dva kalašnjikova, municija i eksploziv, ali i pisma na arapskom jeziku za koja se sumnja da su detaljna upustva teroristima ISIS-a za organizovanje terorističkih napada. Ove stvari zaplenjene su na Gračaničkom jezeru!

SRBIJO SPREMI SE, BIĆEŠ ISLAMSKA: Od ove pesme DŽIHADISTA slediće vam se krv! (VIDEO)

Svega 300 metara dalje od ovog mesta gde su pronađene torbe sa oružjem, policija je 11. jula uhapsila petoro ljudi za koje se sumnja da su članovi ISIS-a, a koji su planirali da zatruju jezero.

Prema izveštaju bezbednosnih službi, ćelija ISIS-a nalazi se na Kosovu i Metohiji. Pod njihovom lupom su gradski autobusi, a naročito tržni centri u Beogradu, u koje vikendima hrle hiljade porodica. Konačno, moguća meta su i pravoslavne crkve i manastiri, o čemu svedoči nedavno otkriveni plan ekstremista da zapale Manastir Svetih Kozme i Damjana na Zlataru.

DŽIHADISTI STIGLI U SRBIJU I PRETE: Napravićemo KALIFAT na Balkanu, a od Srba robove! Evo šta će prvo napasti

Ovim hapšenjima i pronalaskom oružja Srbija je u poslednjem trenutku izbegla veliku tragediju, a šef skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun upozorava da je stanje alarmantno jer kako kaže, kosovska policija nema ni kapacitet ni političku volju za borbu protiv radiklnog islama.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bi

    21. jul 2015 | 09:29

    A sto nam ovo pisete? Sto ih ne prijavite policiji da ih uhapse?

  • HHH

    21. jul 2015 | 09:35

    Sto bi rekao onaj deda na otpisanima:POCELO JE SINE.

  • Novak

    21. jul 2015 | 11:17

    Kazu da su Madjari losi ljudi.Oni su samo jedno deset puta pametniji od nas,ili mi nismo imali para za zicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA