UHAPŠEN ATENTATOR NA VUČIĆA: Još dvojica privedena!

Pored napadača, uhapšeni su i Elvedin Himzić i Muja Dizdarevi koji su, navodno, učestvovali u napadu na premijera Srbije

  • 10

Pripadnici SIPA jutros su u Jelahu kod Tešnja uhapsili Almira Merdića, Elvedina Himzića i Muju Dizdarevića koji su prema navodima MUP Republike Srpske učestvovali u napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića 11. jula u Potočarima, tokom obeležavanja 20. godišnjice Srebrenice, nezvanično saznaje novinska agenciju Patria.

Ovo je čovek koji je NAPAO Vučića u Srebrenici! (FOTO)

Almir Merdić je označen kao organizator napada na srpskog premijera u Potočarima, a i dovođen je u vezu s radikalnim organizacijama u BiH.

Dovođen je i u vezu s ratnim komandantom Srebrenice Naserom Orićem, ali i bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

Merdić je pre nekoliko dana izjavio i da je u trenutku napada bio na par metara od Vučića, ali da ga nije napao već samo podigao ruku kako bi u nastaloj gužvi spasao foto-aparat.

(Telegraf.rs / Izvor:nap.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bzvzz

    21. jul 2015 | 16:47

    Znaci svega njih trojica su odgovorni za sve to..a ja na snimku mogu naci jos njih 10 koji su nesto bacili

  • RS

    21. jul 2015 | 17:34

    A trebalo im je vise od dve nedelje za to. A njegova slika se dve nedelje vrti po novinama. A onoga sa akrdeitacijom mogli su odmah uhapsiti jer ga je policaja smirivala a odmah su imali i njegove podatke. Stvarno smesno

  • ŠUMADINAC33

    21. jul 2015 | 16:46

    Odma dożivotnu robiju im dati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA