Evo šta Vlada može da nauči od srpskog seljaka iz Kukujevca

Selo pored Šida je jedino mesto u Srbiji u kome nema nezaposlenih. Šta sve možemo da naučimo od njih?

  • 14

- Kukujevci su jedino mesto u Srbiji gde nema nezaposlenih. Ono je najbolji primer da Srbiji nisu neophodni ni Evropska unija, ni Rusija, ni Amerika, da bi bila uspešna. Za uspeh je u Srbiji dovoljna mudrost, sloga i vredan rad srpskog seljaka. Došao sam da razgovaram sa čelnicima ovog sela i da čujem šta je njihov recept za to da svaki čovek u ovom selu ima posao - izjavio je Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije, prilikom današnje posete selu Kukujevci kod Šida.

Evo kako srpsko voće i povrće mogu na rusko tržište!

Popović je poručio da su "osnova svakog uspeha rad i dobra organizacija".

Ovde ljudi vredno rade na polju, bave se uzgojem i preradom duvana, ratarstvom, voćarstvom, a zahvaljujući uspešnim preduzetnicima koji su u Kukujevcima pokrenuli privatni biznis – mladi ne beže u Beograd, već ostaju u Kukujevcima, gde rade u modernim fabrikama koje izvoze svoje proizvode u Rusiju i Evropsku uniju – rekao je Popović.

On je naglasio da je ponosan što ovo selo vodi član SNP.

Pozivam Vladu Srbije da održi sednicu vlade u selu Kukujevci kako bi svi ministri i političari mogli da nauče od srpskog seljaka kako se otvaraju nova radna mesta – zaključio je Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ozbiljni ljudi

    22. jul 2015 | 03:41

    Sednica Vlade? Ko je gledao zna kakva je to komendija. Ovo su ozbiljni, radni ljudi, nemju vremena za kojekakve bakrace.

  • Krajišnik

    21. jul 2015 | 23:04

    Gdje su oni sto po portalima vicu, da im krajisnici uzese sve, da zive na racun drzave. Za one koji ne znaju u ovom selu zive Krajiski Srbi, koji su zamjenili kuce hrvatima..

  • Stole

    21. jul 2015 | 22:45

    Konacno da neka stranka ode na selo da vidi kao i mi zivimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA