DA LI SE KOLINDA UŽELELA SRPSKE KRVI? Predsednica Hrvatske letuje u LOGORU gde su ZVERSKI MUČENI i UBIJANI Srbi!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović će nakon obeležavanja godišnjice "Oluje" u Kninu otići na letovanje u vojnu bazu "Lora", kraj Splita, poznatu po tome što je to bio vojni logor u kojem su ubijani i mučeni Srbi

  • 55

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović će nakon obeležavanja godišnjice "Oluje" u Kninu otići na letovanje u vojnu bazu "Lora", kraj Splita, poznatu po tome što je to bio vojni logor u kojem su ubijani i mučeni Srbi tokom rata devedesetih godina.

Hrvatska predsednica, kako kaže namerava da odmor provede radno, pa će svoj kabinet sa Pantovčaka premestiti u vojnu bazu Lora, a s njom će biti i nekoliko njenih najbližih saradnika.

Odmor u "Lori" predsednice Hrvatske zvuči zaista zastrašujuće, jer se zna da su na tom mestu tokom ratnih devedesetih mučeni i ubijani Srbi.

Logor je ostojao od 1992. godine do 1997. godine, a kroz njega je prošlo 1.005 zarobljenika gde su bili stravično psihofizički mučeni, zbog čega je "Lora" smatrana najužasnijim logorom na prostoru bivše Jugoslavije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    22. jul 2015 | 08:28

    Oni su uvek zedni krvi.

  • Haj

    22. jul 2015 | 08:15

    A da joj mi damo 5000din pa da letuje kod nas u Srbiji.

  • Sasa NK

    22. jul 2015 | 09:26

    Svaki dan se prica o zlocinima koje su pocinili Hrvati nad Srbima a Srbi i dalje idu na ljetovanje kod njih. Tragedija jednog naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA