HOROR: Roditelji ostavili dete (5) u automobilu, ono umrlo od vrućine!

Majka je petogodišnju devojčicu ostavila u vozilu na vrućini i dete je pronađeno mrtvo

  • 20

Petogodišnja devojčica umrla je u utorak oko 20.30 sati u automobilu u kampu "La Piodela" u Muzanu u Švajcarskoj. Majka ju je samu ostavila u vozilu.

OTAC JE ZABORAVIO: Devojčica (3) umrla od vrućine u zaključanom automobilu!

Tokom dana temperatura vazduha bila je 33 stepena Celzijusa. Pretpostavlja se da je devojčica umrla od vrućine, piše Blik.

Službene potvrde za to još nema. Spasioci su pokušali da ožive, ali nažalost nisu uspeli.

Osim devojčice porodica ima još tri ćerke, dok drugi navode da ima tri sina. I oni su bili u kampu. Automobil je bio parkiran 200 metara od kamp prikolice u kojoj se porodica odmarala.

Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/subewl Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/subewl

Otac u trenutku tragedije navodno nije bio s njima. Majci je odmah pružena lekarska pomoć pa je policija još nije ispitala.

- Bio je normalan dan u kampu, svi su bili opušteni, a onda je neko uleteo u restoran i počeo panično da ispituje da li je neko lekar. Nije bilo lekara, ali su u pomoć odmah priskočili ljudi koji su znali da daju prvu pomoć. Uskoro je stigla i Hitna pomoć. Učinili su sve kako bi spasili dete, ali nažalost nisu mogli da joj pomognu - ispričali su svedoci. Porodica je u tom kampu često provodila praznike.

- Simpatična porodica. Majku sam video jutros. Ljubazno me pozdravila. Videti dete u takvom stanju je strašno. Celu noć nisam spavao. Porodica je neutešno plakala. Nepošteno je da neko umre u tom uzrastu - rekao je svedok.

Foto-ilustracija: Profimedia/BE&W Foto-ilustracija: Profimedia/BE&W

Istragu je pokrenulo državno tužilaštvo.

- Istražujemo zašto je dete bilo u autu, koliko je dugo bilo u vozilu i zašto nije moglo da izađe napolje - kažu u državnom tužilaštvu.

Istraživanja pokazuju da temperature u autu za pola sata budu za 16 stepeni više od spoljnih, a za sat vremena čak 26 stpeni. Za decu su temperature više od 46 stepeni opasne po život.

(Telegraf.rs / Izvor: blick.ch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драгица

    22. jul 2015 | 20:30

    Страшан немар и не одговорност.Дете мора да је дуго било у колима.Нек му душа борави у рају.

  • W211

    22. jul 2015 | 20:13

    Doživotna robija u kolumbijskom zatvoru!!!

  • Tanja

    22. jul 2015 | 19:59

    Gde su prolaznici ? Zar niko nije video dete u autu ?Ja kad bih tako nesto videla ili posumnjala da se dete nalazi u nekoj opasnosti ne da nebih polupala prozor nego bi auto demorila !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA