STRAVA U VRTIĆU: Otac zatekao vaspitača kako SEKSUALNO UZNEMIRAVA njegovu ćerku!

Otac devojčice je zatekao svoju ćerku u vrtiću u vrlo neprijatnoj situaciji sa njenim vaspitačem. Saznajte šta se desilo nakon toga

  • 1

Tog petog juna pred sam kraj dana, otac je krenuo u vrtić po svoju ćerku. Kada je ušao unutra, nije odmah uočio svoju ćerku.

Kada je krenuo da je traži, provirio je iza police za knjige gde je ugledao svoju ćerku kako"čuči" sa svojim tridesetjednogodišnjim vaspitačem.

Vaspitač, koji je identifikovan kao Ian Mur, navodno je rekao ocu da su se igrali, ali devojčica je ispričala drugačiju priču.

Kada su izašla, devojčica je rekla ocu da ju je Mur dodirivao, a dete je nakon toga policajcima ispričalo da je silovano.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Mur je izjavio da je dodirivao devojčicu, ali da se to dogodilo slučajno.

- Teško je poverovati da je to istina. Odrastao je u dobrom okruženju. Ne znamo nijedan razlog zašto se ovo dešava. Molim vas, oprostite nam. Plačem za sve, plačem zbog devojčice i zbog njene porodice - izjavila je baka osumnjičenog u policiji.

Osumnjičeni Mur se trenutno nalazi u zatvoru.

(Telegraf.rs / Izvor: liveleak.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student vaspitac

    23. jul 2015 | 16:58

    Nije to samo van Srbije ... nazalost na praxi sam se svega nagledala , od toga da se deca tresu od vaspitaca, da im vaspitac govori MARS, i da se dere na njih bez razloga, da nece nista sa njima da rade, jer su ne zadovolnji sa platom i uslovima rada, da ih bas briga sa kojim znanjem ce edeca izaci iz ustanove, takodje se ne pazi ni na psihicka stanja vaspitaca..... Mnogi vaspitaci svoje frustracije licne iskaljuju na decu. Uopste ne treba da se pitamo sta je sa decom, zapitajmo se sta je sa nama????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA