≫ 

BEBO MOJA, OSVETIĆU TE, PA ĆU POĆI ZA TOBOM: Vapaj majke devojke koja je poginula na motoru DOVEŠĆE VAS DO SUZA!

- Čekala sam do zore da mi se javi, mobilni joj je bio isključen, osećala sam da se nešto dogodilo - kaže majka devojčice Vanje (18) koja je u noći između utorka i srede poginula na motociklu

  • 0
Policajac, automobil Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Bebo moja, sine moj, majka ne veruje da je ovo istina. Dođi po mene, ne mogu tebe da nadživim. Osvetiću te lepotice moja, zapomagala je Violeta Janković, majka devojčice Vanje (18) koja je u noći između utorka i srede poginula na motociklu!

JEZIVA TRAGEDIJA U NIŠU: Devojka (18) iz Hrvatske pala s nadvožnjaka i poginula! (FOTO)

Devojka koja je s majkom došla pre mesec dana iz Pule kod dede u niško naselje Gornja Vrežina, otišla je preksinoć u vožnju motociklom sa N. T. (26), a njeno telo je pronađeno ispod nadvožnjaka naauto-putu Niš-Pirot.

Ovo je HRVATICA koja je došla u SRBIJU da proslavi 18. rođendan, pa POGINULA! (FOTO)

- Čekala sam do zore da mi se javi, mobilni joj je bio isključen, osećala sam da se nešto dogodilo - kaže Violeta koja je ujutro krenula da traži svoje dete jer se nije vratila kući.

- Kada sam došla do tog mosta videla sam policiju, presekla sam se. Rekli su mi da je devojka nastradala. Nisam verovala da je to ona dok mi nisu pokazali lančić i njene stvari. Osamnaesti rođendan joj je bio 12. jula -priča Violeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA