MANIJAK SA TEZGE: Zvao devojku (21) da beru LUBENICE, pa onda BRUTALNO pokušao da je siluje!

Uplakana devojka je pre dva dana došla u sremskomitrovačku policiju i ispričala da je jedva uspela da se spase od gazde

  • 13

Dvadesetjednogodišnja M.I. iz Laćarka prijavila je policiji izvesnog Dragana, kod koga je na pijačnoj tezgi prodavala voće, da je pokušao da je siluje u selu Divos, kod Sremske Mitrovice.

LUBENICA SLATKA KAO TUĐA ŽENA: Hit ponuda na jednoj beogradskoj pijaci! (FOTO)

Uplakana devojka je pre dva dana došla u sremskomitrovačku policiju i ispričala da je jedva uspela da se spase od gazde, koji je hteo da je siluje.

- Ona je ispričala da izvesno vreme radi na pijačnoj tezgi i prodaje voće za osobu koju zna samo po imenu Dragan. Navela da nikada nije imala probleme s njim, a li da je primetila da je on s vremena na vreme malo više zagleda.

Ipak sve je ostalo na tome - priča izvor i dodaje da ju je Dragan 21.jula pozvao da u Divosu beru lubenice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Na njivi su nekoliko časova sakupljali bostan, a Dragan je potom predložio da odu u njegovu vikendicu, koja se nalazi u blizini, da se malo okrepe. M.I. je pristala, a li čim su ušli u kuću, on je pokušao da je poljubi.

Ona ga je odgurnula, što ga je razbesnelo - navodi isti izvor.

Počeo je da viče na nju psujući i govoreći da i ona to želi, što je navodno primetio na pijaci.

- Dragan je ponovo nasrnuo na M.I. snažno je uhvatio za ruku i bacio na krevet. Devojke se, kako je ispričala, prestravila i plačući molila gazdu da je ostavi na miru.

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

Ipak, on nije reagovao na njene molbe i počeo je da svlači pantalne, kada je ona iskoristila trenutak da pobegne iz kuće. Nakon što je trčala više stotina metara, uspela je na lokalnom putu da ustopira jedno vozilo i vrati se u Laćarak - priča ovaj izvor.

On dodaje da je devojka potom došla u Policijsku upravu Sremska Mitrovica i dala izjavu o svemu što se dogodilo.

(Telegraf.rs / Izvor: ALO!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuza

    23. jul 2015 | 09:54

    Ne želim da joj sudim, ali me nervira ta naivnost, ako je uopšte ima...šta ćeš ti sa njim na vikendici sama?! zapitaj se djevojko!

  • Braco

    23. jul 2015 | 20:02

    Na zalost ovakvih gazda " smradova" je sve vise i vise, ucene te jos akozelis da radis da napredujes moras i da spavas sa njim, ako ne milom onda debili idu na silu. Dok se ne usvoji zakon KASTRIRANJA manijaka, pedofila, i "gazda" deca nam nisu sigurna.

  • Majkan

    24. jul 2015 | 10:10

    Ucicu dete da ako ga neko napadne prvo kod mene da dodje, onda tata ide da stavi tacku na situaciju posto od drzave nece dobiti sta. I verovatno ce pustiti manijaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA