SRPSKI HOROR: Maloletnici silovali devojčicu u garaži?

Devojčica je napadnuta od strane dva maloletna lica posle proslave rođendana u jednom kafiću na Ubu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gale.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • M

    25. jul 2015 | 13:16

    Silovanje je emotivno ubistvo. Ni manje ni vi{e. Zato sud, cin silovanja, mora tretirati kao pokusaj ubistva. Pustanje na slobodu okrivljenih, u najmanju ruku je sramotno i drzava bi odmah morala proveri u kakvoj su vezi istrazni sudija (koji ih je pustio na privremenu slobodu) i familije optuzenih. Roditelji optuzenih naravno da imaju pravo da brane svoju decu ali drustvo im ne sme dozvoliti da cin silovanja zataskavaju pricama da je zrtva trazila “nevolju” ili “da je ona na to pristala”. Prvo, potpuno je nevazno sto je bila pijana. Po toj logici, svaki pijani muskarac prosto zudi da ga sluju. Drugo – ona je bila sama i nemocna protiv njih dvojce. Ja ne znam ni jednu zenu koja je tokom odnosa trazila da je partner batina (bar do sada tako nesto nisam cula). Uostalom sve je receno u filmu “Optuzena” u kojoj zrtvu igra Dzudi Foster. A devojcici porucujem da sramota i stid nisu na njenoj stani. Zelim joj da bude hrabra i jaka u buducnosti a drzavi da joj pomogne da nadje mir i isceljenje.

  • ovako

    24. jul 2015 | 13:21

    Prvo,ovo su stariji maloljetnici,kako vidim jedan ove godine puni 18.Drugo,iako su maloljetni ovo su psihopate i silovatelji,i ne vidim razlog da im se krije lice,pa da imaju i manje godina kad su ovo u stanju,to nisu djeca.Samim tim ne znam kako moze da se sudi po godinama,( kao da nisu svjesni toga sto urade) a ne po tezini djela ili bolje reci zlocina.Dokle se god silovanje ne bude tretiralo kao TEZAK ZLOCIN sto i jeste do tada ce biti ovako.Dakle za silovanje treba uvesti kastraciju minumum,i to ne hemijsku ili dozivotnu.Da ne kazem da je greska sto nema smrtne kazne.Onda bi monstrumi koji se izivljavaju nad nekim i to u grupama ipak porazmislili,a takodje bi i roditelji bili azurniji u vaspitanju.P.S.Ne znam kakvi to ljudi mogu da im ne odrede pritvor,a nekom zivot unisten?!!

  • Dava

    24. jul 2015 | 10:09

    Ako se devojka lepo obukla ili lepo izgleda ne daje i nema niko prava da je siluje.Mislim da ima dosta devojaka isto lepih i zgodnih koje bi bile sa njima.Bez obzira na godine glasam za kastraciju i rad na ovom suncu kao na golom otoku.Moj sin da je to uradio znas kad bi mu platila advokata NIKAD MOZDA NI TAD.ODRALA BI GA OD BATINA PA MARS BRE U ZATVOR DA OSETI KAKO JE KAD NEKOM UPROPASTI ZIVOT.SILOVATELJE UBICE I NARKOMANE SMRTNA I KASTRACIJA.TAKVI NE TREBAJU OVOJ ZEMLJI.Devojci zelim sto brzi psihicki i fizicki oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA