IDETE U INOSTRANSTVO USKORO? Ovo obavezno morate da uradite pre polaska na put!

I ove godine AMS Osiguranje omogućilo vam je 20 odsto popusta na celokupnu premiju Putnog osiguranja, pa će vas tako individualna polisa za 10 dana boravka na teritoriji Evrope koštati svega 1.200 dinara

  • 0

Ne možete da podnesete vrućine u gradu i jedva čekate dan kada ćete konačno krenuti na more? Ukoliko ste svoj odmor isplanirali u inostranstvu, ne zaboravite da se pre polaska na put osigurate od brojnih rizika, jer je lečenje u drugim zemljama veoma skupo.

I ove godine AMS Osiguranje omogućilo vam je 20 odsto popusta na celokupnu premiju Putnog osiguranja, pa će vas tako individualna polisa za 10 dana boravka na teritoriji Evrope koštati svega 1.200 dinara, dok porodična polisa za isti vremenski period iznosi svega 2.640 dinara. Na ovaj način zaštitićete se od preskupih troškova koji mogu nastati usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, abulantnog lečenja, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platićemo mi.

Znamo da je vaš dom vaša najveća investicija i da je normalno da razmišljate da mu se nešto ne dogodi dok ste odsutni, ali sada brigu možete prepustiti AMS Osiguranju. Kod nas, po veoma pristupačnim cenama, osigurajte svoj stan ili kuću od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja domaćinstva ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

Neka vam AMS Osiguranje bude obavezna stanica pre svakog polaska na put. Čekamo Vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA