NAKON VIŠEČASOVNE DRAME: Ugašen STRAVIČAN POŽAR kod Gračanice!

Nakon prijave da se vatra širi vatrogasne ekipe su odmah reagovale i nakon višečasovne intervencije uspele su da saniraju požar u naselju Padalište koji je izazvan paljenjem ostataka žetve na njivama

  • 0

Ekipe vatrogasne službe iz Lapljeg Sela uspele su noćas posle ponoći da ugase požar u naselju Padalište u Gračanici koja se paljenjem strnjišta proširila i pretila da ugrozi kontejnersko naselje u kojem žive interno raseljena lica, saopšteno je iz opštine Gračanica.

VATRENI OBRUČ OKO SRBIJE: Posle Hrvatske i Bosne, požar izbio i u Bugarskoj!

Kako je navedeno, nakon prijave da se vatra širi vatrogasne ekipe su odmah reagovale i nakon višečasovne intervencije uspele su da saniraju požar u naselju Padalište koji je izazvan paljenjem ostataka žetve na njivama.

Odeljenje inspekcije opštine Gračanica pohvalilo je rad vatrogasaca koji su se se satima borili sa požarom koji je pretio da ugrozi kontejnersko naselje na Padalištu u kojem žive interno raseljena lica, ali i domaćinstva u tom delu Gračanice.

Iz Odeljenja inspekcije opštine Gračanica još jednom su uputili upozorenje poljoprivrednicima da je paljenje strnjišta najoštrije zabranjeno i novčano kažnjivo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA