UBICU PUSTILI NA VIKEND IZ ZATVORA: On se napio, prebio ženu i uradio nešto užasno!

Rama je javnosti poznat od 2006. godine kada je iz pištolja usmrtio komšiju Safeta Handabaka. Ubistvu je prethodila svađa i tuča, nakon čega je, po sopstvenom priznanju, Kriještorac izvadio pištolj i pucao Handabaku u glavu

  • 3

Rama Kriještorac (55) osumnjičen je da je pre dva dana zapalio porodičnu kuću u selu Lever Tara u Pljevljima. Policija intezivno traga za njim, a sumnjaju da je neposredno pre požara prebio suprugu Zoricu, koja je odmah nakon toga pobegla sa detetom iz kuće. 

KAKAV CAR: Prišao je da pomogne pljačkašima, a onda se desilo čudo (VIDEO)

Kuća je u požaru u potpunosti uništena, a kako su meštani rekli, Kriještorac je tog dana bio pijan i s obzirom da mu se od tog dana gubi trag, moguće je da je izgoreo u vatrenoj stihiji.

Međutim, nakon jučerašnje pretrage zgarišta utvrđeno je da ne postoje dokazi koji bi ukazivali na to da je stradao, već je kako se pretpostavlja objekat napustio pre požara i najverovatnije pobegao.

Rama je javnosti poznat od 2006. godine kada je iz pištolja usmrtio komšiju Safeta Handabaka. Ubistvu je prethodila svađa i tuča, nakon čega je, po sopstvenom priznanju, Kriještorac izvadio pištolj i pucao Handabaku u glavu.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Petar Jovanović, Tanjug/AP Foto-ilustracija: e-stock.us/Petar Jovanović, Tanjug/AP

Zbog ovog zločina on je osuđen na kaznu zatvora do 2019. godine, ali je prethodnih dana bio na odsustvu.

Prema priči meštana, on je često bio pijan i maltretirao je članove porodice, a njegov bes je kulminirao kada je prebio suprugu i zapalio porodičnu kuću.

(Telegraf.rs / Izvor: dan.co.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    24. jul 2015 | 14:05

    ja u vojsci nisam imao vikedn a sad to dobijaju ubice

  • Alicia

    24. jul 2015 | 13:03

    Kako pustaju ubice na vikend????

  • Suza

    24. jul 2015 | 14:28

    Mirni , dobri, manji od makovog zrna, izadju na vikend, na slobodu, onda ponove zlocine... a ovoga nece skoro ni uhvatiti. Bravo za zakone, koje je neka budala izmislila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA