EVO KAKO CRNOGORCI PLJAČKAJU SRBE NA MORU: Nećete verovati svojim očima kad vidite ove cene!

Ukoliko odete na plažu i iznajmite ležaljku koja se nalazi u sklopu nekog kafića neće vam biti dozvoljeno da pijete piće koje ste poneli sa sobom

Odavno nije tajna da letovanje u Crnoj Gori košta koliko i na nekoj drugoj egzotičnoj destinaciji. Cene variraju od mesta do mesta, a takođe postoji i velika razlika između kupovine u hipermarketu i kupovine na plaži, gde cene znaju da budu i do pet puta više.

NI CRNOGORCI VIŠE NE LETUJU U CRNOJ GORI: Evo koje destinacije će posećivati ove godine!

Ukoliko odete na plažu i iznajmite ležaljku koja se nalazi u sklopu nekog kafića neće vam biti dozvoljeno da pijete piće koje ste poneli sa sobom.

Takođe ukoliko voće kupite u hipermarketu, kilogram će vas u proseku koštati 230 dinara, a na plaži za isto to očekujte duplo skuplje cene.

Flaširana voda od pola litra za deset dana letovanja košta oko 20 evra.

Foto: Wikimedia/Chris93 Foto: Wikimedia/Chris93

Na plaži u Crnoj Gori, limenka piva košta od 180 do čak 500 dinara.

U marketu je cena piva od 180 dinara, pa naviše. Razlika u ceni Koka-kole je skoro duplo skuplja, pa na plaži iznosi 230 dinara, a u marketu 120 dinara. Neskafa je u proseku oko 350 dinara, a pljeskavice od 200-300 dinara.

Cene ležaljki ipak prednjače, pa iznajmljivanje za jedan sat košta od 1.200 do 2.400 dinara u zavisnosti na kojoj plaži se kupate.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    25. jul 2015 | 15:50

    U Crnoj Gori nisam bila vec 15 godina niti imam nameru da ikada vise tamo letujem. Neljubazni su, lenji i svuda je prljavo. U Grckoj se osecam dobrodosla, a i more im je mnogo lepse. Niko ne mora da me voli, ali ne sme da me mrzi i mora da mi isporuci ono sto sam uplatila. To u Grckoj uvek dobijem, dok te u Crnoj Gori bas mrze sto si Srbin. Ne znas ko te vise mrzi- Budvani, Cetinjani ili Podgoricani. Ma zdravo bre!!!

  • Marko

    24. jul 2015 | 19:26

    A uz sve to pored kontejnera ne mozes proci od smrada. Idite lepo u Grcku za mnogo manje para. Crnogorci su ziveli od Srpskih turista do devedesetih godina jes se u firmama islo preko sindikata. Toga vise nema i zato braco Crnogorci menjajte ponasanje jer turista svake godine imate sve manje.

  • Jizz

    24. jul 2015 | 18:56

    Upravo sam se vratio sa letovanja iz Crne Gore, i mogu reci da u tekstu postoje i cinjenice koje su istinite i koje su lazi i propaganda. Lezajke stvarno kostaju od 1200-2400 stim sto vas niko ne tera da ih uzmete, imate delove plaze koji nisu zakupljeni, kad zakupite lezaljke niko vam ne brani da pijete i jedete ono sto ste poneli, niti vas primoravaju da pijete u privatnom baru. Cene su iste kao i kod nas sto se tice marketa, za 10% skuplje, a cene na plazama su skuplje za 30%-50%, sto je i normalno, hoces da pijes kafu i pivo ma plazi, pa izvoli pa plati 200-300 dinara za taj luksuz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA