SAMO SAM SE ŠALIO, PSA JE UBIO AUTO: Evo kako se branio mladić zbog kojeg je juče SRBIJA BESNELA!

Komšije kažu da je policija juče bila u porodičnoj kući u kojoj Ilija živi sa roditeljima. Kako kažu, on je problematičan mladić koji iza sebe ima nekoliko prekršaja, a od ovog krivičnog dela branio se tvrdnjom da je psa ubio automobil

  • 26

Zbog fotografija Ilije V., koji je na društvene mreže postavio sliku na kojoj se vidi kako sedi pored mrtvog psa, reagovala je novosadska policija. On je na svoj Fejsbuk profil uz potresnu fotografiju ostavio poruku koja nedvosmisleno aludira da je psa ubio jer ga je ovaj predhodno napao.

UMREĆETE OD TUGE: Klinac sa krstačom oko vrata nasmrt premlatio preslatku kucu i time se hvali na Fejsu! (FOTO)

Slika je počela da se deli i na Tviteru, putem kojeg je Nebojša Stefanović, ministar policije, obavestio i ljubitelje životinja da policija radi na ovom slučaju.

- Fotografija je šokantna i beskrupulozna. Nema nikakvog opravdanja za okrutnost i nasilje, a ukoliko utvrdimo da je ona istinita, počinilac će biti adekvatno kažnjen. U ovom slučaju već postupa policijska uprava Novi Sad i stanica Bečej. MUP će se i dalje boriti protiv svih vidova nasilja, što podrazumeva i one nad životinjama - rekao je Stefanović.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Komšije kažu da je policija juče bila u porodičnoj kući u kojoj Ilija živi sa roditeljima. Kako kažu, on je problematičan mladić koji iza sebe ima nekoliko prekršaja, a od ovog krivičnog dela branio se tvrdnjom da je psa ubio automobil. On je navodno seo pored mrtvog psa i fotografisao se kako bi napravio šalu. daljom istragom policije biće utvrđeno da li je govorio istinu.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    25. jul 2015 | 15:48

    Napravio salu? Od kad je to sala slikati se pored mrtvih pasa? E decko, zreo si za psihijatriju.

  • Lena

    25. jul 2015 | 15:52

    Nervira me, sto svaki psihopata moze da nosi krst oko vrata iako ga ne zasluzuje.

  • Xy

    25. jul 2015 | 14:08

    Ništa lakše, patologiju urade autopsiju i vide kako je pas uginuo.A pošto je ubijanje pasa kažnjivo to treba učiniti i ne verovati mu na reč

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA