BACAO LJUDE POD VOZ: Serijski ubica usmrtio 18 ljudi, a policija ZATAŠKALA slučaj!

Serijski ubica je objasnio da je policija nije želela da se za ovaj "pokolj" pročuje, a kada ih je Džef Plat kontaktirao u vezi ovog događaja, oni su rekli da im je potrebno vreme da istraže naveden slučaj

  • 0

Džef Plat je bivši londonski detektiv koji tvrdi da je policija iz Velike Britanija sakrila od očiju javnosti ubistvo 18 ljudi koje se dogodilo 1970. godine. Kako se navodi, njih je pre 35 godina u podzemnom prolazu u Londonu ubio serijski ubica, a do dana današnjeg se ništa nije znalo o tome.

U OVOJ ŠUMI SERIJSKI UBICA IVAN JE ZAKOPAO SEDMORO LJUDI: Nećete verovati šta se tu danas dešava! (FOTO)

On je do ovog strašnog podatka došao nakon što je intervjuisao Kirnana Kelija, koji je bio priveden za ubistvo svog cimera, Vilijama Boida.

Nakon razgovora o ubistvu svog cimera, on je pomenuo masakr koji je napravio 1970. godine u londonskom metrou. Ovakva informacija je doslovno šokirala Džefa.

Krinan je objasnio da je policija nije želela da se za ovaj "pokolj" pročuje, a kada ih je Džef Plat kontaktirao u vezi ovog događaja, oni su rekli da im je potrebno vreme da istraže naveden slučaj.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA