BAČENA BOMBA NA PORODIČNU KUĆU U PROKUPLJU: Popucali prozori i vrata na kući!

Oštećena su spoljna vrata na kući, popucali su prozori, a geleri su oštetili i stakla na kolima koja su parkirana preko puta kuće

  • 4

Na porodičnu kuću Nikole J. u Prokuplju između ponedeljka i utorka u 3.30 sati za sada nepoznati počinilac bacio je kašikaru.

Na sreću povređenih nije bilo, a od bombe su oštećena spoljna vrata na kući i popucali su prozori. Geleri su oštetili portal na kući pored i stakla na kolima koja su parkirana preko puta kuće.

U prokupačkom Osnovnom tužilaštvu kažu da je izvršen uviđaj i da je u toku postupak otkrivanja počinioca.

Ovo je drugi napad za nepuna četiri meseca na istu kuću. Naime, 21. februara zapaljena su tri automobila od kojih su dva u vlasništvu porodice Nikole J. i tada je on tvrdio da zna ko su počinioci i ispričao motiv istražnim organima, ali do danas oni nisu otkriveni.

Nezvanično saznajemo da je poslednjem događaju predhodila tuča u kojoj su učestvovala više lica i zbog koje je određeno vreme policija čuvala porodičnu kuću Nikole J.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dan pošto se policijska patrola povukla,bačena je bomba. Spominje se da su bombu bacila dva brata koja su poznata u gradu po ispadima i da su pretila Nikoli J. da će ga isterati iz grada.

Predhodno je on u tuči jednom od njih naneo povrede glave, kaže dobro upućen izvor.

U policiji nisu želeli da komentarišu situaciju, ali su nam potvrdili da još uvek ne znaju ko je pre četiri meseca zapalio automobile i da su jedno vreme "pazili“ na kuću Nikole J.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiosk

    28. jul 2015 | 15:50

    pa nije ovo Bronx pa da se ne zna ko je bacio bombu,ovde prdnes na kraju grada za dan se zna na drugom kraju da su prdnuo....tako da ono ,kao, ja da sam je bacio za 10 min bi me uhapsili,ali ima vremena,kakvo vreme ide i kako su seljaci poludeli,urliču po ulicama ,lome flase remete mir,a policija ne reaguje,tako da ne znam vise kako na kraj da izadjem sa selcima..!

  • Prokupcanin

    28. jul 2015 | 15:37

    Ko trazi taj i dobije :) bravo momci, zna se ko su deca grada !

  • Anononiman

    28. jul 2015 | 22:40

    To je granata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA