Legijina žena živi u Sen Tropeu

Aleksandra Ivanović je našla i posao, pošto je život u tom mondenskom mestu skup, a dosta plaćaju i za školarinu. U Beograd dolazi samo kad deca imaju raspust

  • 0

Aleksandra Ivanović (37), nevenčana supruga Milorada Ulemeka Legije (44), živi u Sen Tropeu, poznatom letovalištu na Azurnoj obali u Francuskoj, piše "Alo!".

Isti izvor navodi da se Legijina porodica dobro uklopila u novu sredinu i da su srećni što ih na Rivijeri ne prepoznaju kao suprugu i decu prvookrivljenog za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića.

Legijine ćerke perfektno govore francuski jezik, a zbog selidbe i Aleksandra ga je intenzivno učila. Aleksandra i deca su se dobro snašli, a stan u kojem žive je manji od kuće u kojoj su živeli u Beogradu. Aleksandra je našla i posao, pošto je život u tom mondenskom mestu skup, a dosta plaćaju i za školarinu. Legijina deca nose Aleksandrino prezime, jer njih dvoje nisu venčani, ali i zbog toga kako bi i u inostranstvu izbegli neprijatnosti.

Sagovornik lista navodi da Aleksandra s decom dolazi u Beograd samo kada deca imaju raspuste, a tada posećuju i Legiju u požarevačkom zatvoru Zabela.

- Aleksandra je ponovo izdala deo svoje kuće od 149 kvadrata u Filmskom gradu, a od kirije finansira život u Francuskoj. Kada dođe u Beograd, boravi u Durmitorskoj ulici u stanu od 88 kvadrata, koji je dobila od očuha, a koji se nalazi u blizini centrale MUP-a - rekao je izvor lista.

(I. M. /Izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA