MUŽU MOJ, JA SAM SE UDALA: Javila se žena koja je nestala pre dva meseca!

- Ostavila je troje male dece od kojih je jedno novorođenče, zbog nekog drugog čoveka koga je upoznala preko društvenih mreža. Priča da se udala, ali da neće da se razvede od mene - priča Aleksandar

  • 20

Posle skoro dva meseca od iznenadnog nestanka, majka troje dece Ivana Jevtić (25) javila se sinoć svom suprugu Aleksandru (40).

DOBRA VEST: Pronađena devojčica (5) koja je nestala zajedno sa bratom!

Time je završena potraga za njom koja je trajala od 5. juna, ali po rečima Aleksandra ona ne želi da kaže gde se nalazi, a policija je locirala u okolini Beograda.

- Ostavila je troje male dece od kojih je jedno novorođenče, zbog nekog drugog čoveka koga je upoznala preko društvenih mreža. Priča da se udala, ali da neće da se razvede od mene. Dešavalo se proteklih godina da u leto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku meru - priča Aleksandar i dodaje da je ranije pronalazio na psihijatrijskim klinikama, sigurnim kućama i manastirima.

Ivana i Aleksandar imaju troje dece Vuka (6), Janu (4) i Lanu (1), a 4. avgusta Vuk slavi rođendan i Aleksandar očekuje da se Ivana tada vrati kući.

(Telegraf.rs / Izvor: blic.online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. jul 2015 | 10:32

    Pricas kako je to i pre radila a ti sa njom pravis troje dece...ti si veci bolesnik od nje

  • Zoks

    30. jul 2015 | 14:41

    batina je iz raja izasla.

  • CRna

    30. jul 2015 | 11:40

    Tragi-komedija.... zao mi je dece,neko bi sve dao da ih ima,a neko ih ostavlja.... BOLEST!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA