DIREKTOR DRŽAVNE LUTRIJE PODNEO OSTAVKU: Nećete verovati šta je naveo kao razlog!

Sumnju u regularnost izvlačenja brojeva u 59. kolu igre na sreću "Loto" izazvala je činjenica da se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DejaNbgd
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Drnda

    30. jul 2015 | 17:29

    Ovog čoveka znam iz posla,ne privatno.Bio je glavni za igre na sreću i promenio je sve za 360 stepeni.ovde nije sigurno umešan što ne znači da nije neko drugi,a možda su namerno namestili oni koje je on zamenio a oni otišli na niže radno mesto.Inače ovaj kada je došao lutrija je zakup softvera plaćala 50000e,imali su nakaradne ugovore a nisu imali advokata.Vulović je to polako počeo da menja,a u odnosu na mnoge u ovoj državi on je bar podneo ostavku

  • Ђуле

    30. jul 2015 | 17:17

    овде нико ником не верује, тако да ја не верујем да је превара у питању. Играо сам ЛОТО и играћу га и даље. Иначе лично познајем једног добитника седмице од пре три и по године, човек без сталног посла је добио 2,5милиона евра.

  • Amin

    30. jul 2015 | 16:59

    Šta ti je srpski besmisao! Digli frku oko jedne obične GREŠKE grafičke. Jer je to najgluplji mogući način da se vara na Loto izvlačenju. Nisu oni roliko primitivni da na takav prost način kradu. Al sada svi pametni kako su ih lično uhvatili u krađi. Dok im pred nosom razni direktori javnih preduzeća i državnih firmi i institucija,službenici, političari i poltroni sklanjaju milijarde a svi ćute i nevide kakva se lukksuzna kola voze Srbijom, da pojedinci imaju na desetine lokala i stanova,obični policajci zidaju čitave zgrade i naselja! Niko da pita odakle bre to sve vama golje,da bi golje jedne,do juče šetali rupe na gaćama a danas imaju milijarde. Ma ni gaće nisu imali. Poltronskom linijom dupeuvlakaca došli do javnih preduzeća, obrazovali se kupovinom diploma sa političkih funkcija i isprazniše vam sve kase,dušu vam vade na kašičicu a vi se bavite grafičkom greškom. E, jadna vam majka narode moj srpski!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA