NAJGLUPLJI LOPOV NA SVETU: Naterao žrtvu da mu uplati novac na račun! Šta mislite, koliko je policiji trebalo da ga uhapsi?

Dva čoveka iz Švedske su na ulici prišla jednom dvadesetogodišnjaku, zahtevajući da im da novac, ali on nije imao gotovine

  • 0

Razočaran što čoveka koga je pokušao da opljačka, nema gotovine, jedan lopov u Švedskoj ga je primorao da mu elektronski uplati novac na račun u banci i time olakšalo rad policije, piše danas švedska štampa.

KAKAV CAR: Prišao je da pomogne pljačkašima, a onda se desilo čudo (VIDEO)

Dva čoveka su na ulici prišla jednom dvadesetogodišnjaku, zahtevajući da im da novac, ali on nije imao gotovine, piše list "Svenska Dagbladet".

Zatim su ga prinudili su ga da pomoću aplikacije za smart telefon sav novac koji ima u banci, prebaci na jedan od njihovih računa. Ispostavio se da je plen mali - svega 80 kruna (8,5 evra).

Lopov je, piše list, verovatno zaboravio da ova vrsta operacije nije anonimna, i da je registrovan i broj njegovog telefona. U Švedskoj je kazna za pljačku od jedne do šest godina zatvora.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA