RRA zabranila predizborni spot LSV! (VIDEO)

Milošević nam je oteo "Naftagas", Koštunica ga je prodao kao NIS. Tražimo samo ono što je naše. Vratićemo oteto, poručuje Nenad Čanak u spornom predizbornom klipu

  • 5

Republička radiodifuzna agencija obavestila je Ligu socijaldemokrata Vojvodine da je naložila svim emiterima da ne emituju njihov predizborni spot, u kome Nenad Čanak govori o privatizaciji NIS-a.

Portparol LSV-a Aleksandra Jerkov kaže za Telegraf.rs da je RRA ocenila taj spot kao nepodoban i kao nešto što izaziva mržnju.

- Obavestili su nas da je zabranjen, jer širi mržnju i ocenili ga kao deo prljave kampanje - kaže Jerkov i dodaje:

- Nismo ćutali devedesetih, pa nećemo ni sada. Nemoguće je da jedino LSV krši zakon, a da su spotovi drugih stranaka sasvim normalni i prihvatljivi - objašnjava Jerkov.

U spotu Čanak izgovara sledeće reči:

- Milošević nam je oteo "Naftagas", Koštunica ga je prodao kao NIS. Tražimo samo ono što je naše. Vratićemo oteto - poručuje Čanak, posle koga spiker izgovara moto LSV kampanje: "Zato što živimo ovde".

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    17. april 2012 | 19:17

    Zašto zabranit rad? Jer zato što govori istinu?!? Nisam za Čanka samo ga podržavam kad govori istinu(jedino on i Vuk imaju hrabrosti da kažu istinu svom narodu)! Ovo je velika sramota za RRA jer se mešaju u političku kampanju! To su uradili da zaštite Vojislava Koštunicu licemera i prevaranta koji poklonio NIS Ruskoj mafiji! Još jednom naglašavam da nisam naklonjen ni jednoj stranci(čak neću izaći ni na izbore), samo mi je muka od "TAKOZVANIH PATRIOTA" koji rade za dobrobit svog naroda, a ustvari rade za dobrobit svojih džepova! Tužno je to što više nemamo koga da glasamo već od tri zla biramo ono najmanje zlo! Interesuje me kad ce ovaj narod da se digne protiv dahija i da napravi 6.Oktobar kojeg nije bilo 2000-te zahvaljujući KOŠTUNICI PATRIOTI. Nama treba neki novi Zoran Đinđić koji će da pohapsi sve tajkune, lopove i prevarante(zato su ga i ubili), pa da Srbija jednom krene putem uspona. Mada čisto sumljam da mi sada imamo takvog čoveka.

  • Djoka

    17. april 2012 | 16:48

    Ovakvima treba zabraniti rad, oni su zlo za ovaj narod a ne navijacke grupe.

  • ljilja

    17. april 2012 | 21:09

    pa nije fer LIGO da saopstavanje samo delimicne istine, kazite sve ko je sta uzeo i kome dao,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA