SIN STALNO HOĆE KOD TATE, A ĆERKI JE JAKO LOŠE: Porodica muškarca izbodenog u porti crkve u šoku!

Tragično preminuli Joksić bio je vlasnik lokala, a radio je i kao građevinac. Njegova rodbina i prijatelji kažu da se ovako strašna stvar nije dogodila u poslednjih 50 godina

  • 7

U noći između subote i nedelje oko četiri sata u porti Hrama Svetog Proroka Ilije u Vraniću, mladić je izbo na smrt  Sašu Joksića (39), a zatim povredio Draganana Jovanovića (22).

Uhapšeni mladići koji su osumnjičeni da su u porti crkve nasmrt izboli muškarca

Policija je uhapsila dvojicu mladića iz Beograda M. P. (19) i I. A. (20), kojima je po nalogu tužilaštva određen pritvor do 48 sati zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo.

Do tragedije je došlo kada je grupa mladića urinirala uz samu crkvu, a Joksić ih je opomenuo da to ne rade. Kako "Naše novine" saznaju Joksića su napala trojica mladića, dvojica iz Rakovice i jedan iz Meljaka.

Jedan od očevidaca je i Joksićev drug Aleksandar Vuković, koji nam je rekao da je vlasnik šatora povređenog Joksića odmah ubacio u auto i krenuo ka Urgentnom centru.

Hitna pomoc

- Kada sam izašao iz šatora, video sam Sašu kako leži u lokvi krvi, a vlasnik šatora je odmah organizovao prevoz. S vozilom Hitne pomoći iz Barajeva sreo se usput, pa je Saša prebačen u sanitet, ali nije mu bilo spasa. Umro je pre nego je stigao u Urgentni centar - kaže Vuković.

URINIRALI PO CRKVI, PA UBILI ČOVEKA koji im je rekao da to ne rade!

Tragično preminuli Joksić bio je vlasnik lokala, a radio je i kao građevinac. Njegova rodbina i prijatelji kažu da se ovako strašna stvar nije dogodila u poslednjih 50 godina.

- Stvarno ne mogu da shvatim da mu je neko na tako svirep način oduzeo život, a decu ostavio bez oca. Sin Viktor (14) dobio je temperaturu i stalno ponavlja da hoće da ide kod tate, dok je ćerka Kristina (16) jako loše i samo leži - kroz suze priča Marijana Joksić, supruga ubijenog Saše Joksića.

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 03.08. 2015

    3. avgust 2015 | 06:45

    Beogradski primotivci i seljacine pa niste znali decu da vaspitate, da ih naucite redu stvoriliste ubice. Znate da vredjate nas Nislije a odakle ste vi došli sa koje planine.

  • Komsija

    3. avgust 2015 | 09:03

    Srbiji je potreban jedan Betmen da uzme stvar u svoje rule, jer od nasih institucija nema nista. Ove male kukavice dobice 5-6 godine, I to je to. Neka ti je laka zemlja,Sale!

  • 10

    3. avgust 2015 | 01:46

    Tuga, jedan "necovek" upropasti celoj porodici zivote!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA