PRONAŠLI DELOVE TELA ŠESTORO DECE I NJIHOVE TRUDNE MAJKE: Policija traga za OCEM koji ih je MASAKRIRAO! (FOTO)

Komšije su roditelje dece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj deci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske dece

  • 3

Oleg B (51) iz Rusije, osumnjičen je za smrt šestoro svoje dece, a policija je pokrenula istragu kada su radnici vrtića, u koji su išla deca, navela da nisu dolazili od 25. jula.

JA SAM GEJ I IMAM DESETORO DECE: Moji mališani žive širom sveta!

Iz policije su saopštili da vrata od stana u kojem su živela deca, nisu mogli da otvore i da su morali da uđu kroz prozor, a da kad su ušli su zatekli stravičan prizor.

- Komšije su rekle da su dan ranije videle oca dece koji je otišao u nepoznatom pravcu. Tražimo roditelje dece, ali pokušavamo i da ustanovimo broj dece žrtava - navodi se u saopštenju.

Neimenovani izvor iz policije je rekao Interfaksu da su pronađeni samo delovi tela, kao i da je ubijena i majka dece, koja je navodno bila u drugom stanju.

Komšije su roditelje dece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj deci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske dece.

Kao osumnjičeni za smrt dece naveden je otac, 51-godišnji Oleg B, nekadašnji pripadnik adventističke crkve u regionu Vladimir, međutim, on je bio prognan zbog preljube posle čega se preselio u Nižnji gde je osnovao porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA